Ducati Multistrada 1260 Enduro

A Multistrada 1200 Enduro 2016-ban mutatkozott be, és a Ducati első igazi túra enduroja volt. Az 1260-as Enduro világjáróvá vált, és a fejlesztéseknek köszönhetően könnyebb irányítani és több élményt nyújt.

A 158 lóerős 1262 köbcentis Testastretta DVT motor változó szelepvezérléssel a tavalyi Multistrada típusban kezdte pályafutását.

Ducati Multistrada 1260 Enduro

Összehasonlítva az előző verzióval, a további 64 köbcenti mellett számos fejlesztés történt, hogy rendkívül finom járású legyen, mégis közvetlenül az alsó fordulatszám tartománytól megfelelő nyomatékot biztosítson. Míg az új Testastretta blokk lenyűgöző teljesítményt nyújt, biztonságos közlekedést tesz lehetővé köszönhetően a vezetési mód kiválasztásnak, a finomabb elektronikus gázkarnak és a DQS (Ducati Quick Shift) gyorsváltónak.

Ducati Multistrada 1260 Enduro

A normál elektronikai csomag tartalmazza a Bosch kanyar ABS-t, LED-es fényszórókat, kipörgés gátlót. A 19-es első és 17-es hátsó küllős kerekeken a Multistrada 1260 Enduro tökéletes társ a hosszú kalandtúrákon. Az elektronikus félaktív Sachs rugózás (185 mm elől és hátul), valamint a 30 literes üzemanyagtartály több, mint 450 kilométeres hatótávolságot biztosít bármilyen terepen. Az ergonómia felülvizsgálata során az ülés és a kormány alacsonyabbra került, emellett az új felfüggesztés beállítása nagyobb kényelmet biztosít. Az 5 colos TFT színes kijelző átdolgozott menürendszert jelenít meg. A DMS (Ducati multimédia rendszer) köti össze Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefont a motorral, így a vezető hozzáfér az összes fő funkcióhoz (bejövő hívások, szöveges üzenetek, zene). A Multistrada 1260 Enduro kompatibilis az új Ducati applikációval. Ez a sokoldalú alkalmazás karbantartási információkat, felhasználói útmutatót és Ducati Store Locator-t is tartalmaz.

Ducati Multistrada 1260 Enduro

Ezen túlmenően, a Ducati link alkalmazás lehetővé teszi a vezető számára a futásteljesítmény és útvonalak elmentését, ami így már megosztható a többi Ducati tulajdonossal. Az új Multistrada 1260 Enduro Ducati vörös és homok színben lesz kapható. Különböző speciális kiegészítőt is kínál a gyár, ilyen az alumínium oldal és felső doboz, valamint tematikus Touring, Sport, Urban és Enduro csomagokat is tudnak ajánlani.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes