Az új Shoei GT-Air II

A merész, innovatív designnak és kivételes biztonsági funkcióinak köszönhetően a GT-Air a túra sisakok között sok motoros igényeit elégíti ki 2013-as megjelenése óta. Az új GT-Air II bevezetésével megemelték a színvonalat, hogy a változó igényeket minden tekintetben ki tudják elégíteni.

A GT-Air II 7 színben és 9 grafikával kapható, agresszív és kompakt kialakítással. A csendesebb túrák érdekében csökkentették a turbulenciát, ezt igazolták a szélcsatornák tesztjei is.

Shoei GT Air II

A GT-Air II-be a SENA SRL2 (SHOEI RIDER LINK2) Intercom rendszere tökéletesen integrálható és szükségtelen a sisakon kívüli kezelőegység. A 3D-s formázott plexi (CNS-1) rendkívül széles látószöget biztosít és egyedülálló formát kínál az optimális tömítéshez. A módosított QSV-2 belső napellenzőt a GT-Air II készülékben 5 mm-rel meghosszabbították annak érdekében, hogy csökkentse az alsó szél és a szem közötti résen keresztül érkező fény mennyiségét.

Shoei GT Air II

A rozsdamentes acélból készült mikrokarikás rögzítő rendszerrel rögzíthető és a kivehető, mosható bélés biztosítja a maximális kényelmet. Hat méret opció (XS-XXL) áll rendelkezésre, ehhez a széles választási lehetőséghez három különböző külső héjszerkezet készült (1. XS-M, 2. L, 3. XL-XXL) a tökéletes illeszkedésért. Újdonság még a szellőztető rendszer – a felső és az alsó terület két bemeneti csatornájával, valamint a négy hátsó szellőzőnyílással. A sisakgrafika tekintetében a SHOEI a szokásos módon új szabáéyokat állít fel.

Shoei GT Air II

Akár tiszta versenyző sisakra vágyunk, akkor az X-Spirit III, a sportos utcai sisak az NXR, a Neotec II flip-up sisak vagy a klasszikus sisak vonal a J • O mindig stílusos marad, de a nemrég bemutatott Neo-Retro Full-Face sisak EX-Zero is új lenyűgöző grafikával érkezik a következő szezonra.

Szöveg: Buny

Kép: Shoei

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes