Kawasaki Ninja 125 és Z125

Két fontos A1 kategóriás gép bemutatásának helyszínéül választotta a Kawasaki a Kölnben megrendezett idei motoros seregszemlét. A 2019-es Ninja 125-öt és a Z125 a “Keményebb választás” kampánnyal népszerűsíti a gyártó. Célja, hogy a két 125-ös gép a Kawasakihoz vonzza az újoncokat, és elsődleges választás legyen számukra valamelyik modell.


A Kawasaki átfogó kutatásai azt mutatták, hogy a formatervezés kiemelt fontosságú volt a potenciális leendő tulajdonosok (férfiak és nők esetében egyaránt) körében, ezt szorosan követte a márka megítélése és megbízhatósága.

Kawasaki Ninja 125

Az új 125-ös gépek nagy szerepet kapnak, mivel mindkettőjüket Kawasaki modellek inspirálták, ezzel kívánja a márka megteremteni a lehetőségét a „rang létrán” tovább fejlődni akaróknak a már ismert ikonikus nagyobb motorok házon belüli elérését. Az újdonságok egyhengeres, vízhűtéses motorral, 11 kW-os csúcs teljesítménnyel és maximálisan 11,7 Nm-es forgatónyomatékkal indulnak a vásárlók kegyeiért. Mindkét motor rácsszerkezetű vázának köszönhetően karcsú, kompakt és könnyen kezelhető minden közlekedési szituációban.

Kawasaki Z 125

A Kawasaki egyedülálló Sugomi stílusa hívja fel magára a figyelmet a Z125 esetében, ezt a kompromisszumok nélküli csupasz megjelenést örökölte a márka méltán híres Z családtól. Felnagyított méretével, alacsony ülésmagasságával és 146 kg-os tömegével a legkisebb testvér belépési pontot jelent a népszerű meztelen motorok világába.

Kawasaki Ninja 125

A stílus jegyek
ugyanilyen markánsan jelennek meg az új Ninja 125-ben, sziluettekkel és grafikai megoldásokkal, ez Jonathan Rea WorldSBK győztes Ninja ZX-10RR motorjára hasonlító külcsínnel. A nagy motorokra jellemző megjelenés jól illeszkedik a Ninja családba. A Z125-hez hasonlóan a Ninja 125 rugalmas motorjának vázszerkezete is négyszögprofilú lengő karhoz kapcsolódik a hátsó központi rugóstagnál.

Kawasaki Z 125

Az alacsony ülésmagassággal és 148 kg-os tömegével biztosítja a fiatal Ninja lovagokat a sportos kalandokról. A Ninja 125 és a Z125 modell az új A1-es jogosítvány kategóriához illesztett teljesítményével stílust hoz 2019-re, az egyetlen kérdés, melyiket választják majd a vevők?

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes