Kappa Alpha Range

Még öt szövet táskával bővítette kínálatát a Kappa. Együtt vagy külön-külön, a motorkerékpárok és robogók kormányaira, üzemanyagtartályra, nyergére vagy csomagtartóhoz kapcsolva a Kappa “Alpha Range” új kollekciója praktikus, könnyű és funkcionális kiegészítőket kínál, amelyek a kényelem és a biztonság növelésére szolgálnak.

Minden motorosnak van kedvenc táskája, vagy több! A Kappa tervezőknek nem volt egyszerű dolguk, hogy megfeleljenek a rakodási igényeknek.

Kappa Alpha Range

Az “Alpha Range” a márka új,
belépő szintje, amely magas technikai és esztétikai tartalmat kombinál a RACER táskák legnagyobb választékával. Az UV-rezisztens poliészterből gyártott modellek klasszikus fekete színben készülnek. Könnyű és robusztus kivitelüknek köszönhetően az üzemanyagtartályhoz, a kormányhoz, a csomagtartóhoz, a bukócsőhöz lehet rögzíteni az újdonságokat.

Kappa Alpha Range

A felhasználást szolgáló részletek mellett a biztonságra is figyeltek, a fényvisszaverő betétek, a vízhatlan fedél, a gumírozott csúszásgátló alsó, és a rögzítő készletek, amelyek az utazás során a veszélyes elmozdulásokat hivatottak megakadályozni mind rendelkezésre állnak. A “praktikum” szempontot a rekeszek és a nagyméretű zsebek, cipzárak, vállpántok, fogantyúk és szíjpántok segítségével valósítja meg a gyártó.

Kappa Alpha Range

A kínálat hamarosan tovább bővül oldal táskával és egy újabb tanktáskával.
AH200 – Tanktáska
Kapacitás 14-24 liter. Méretek (cm-ben): 21-29 x 21 x 36.5. A kormány nyaknál rögzíteni kell hevederrel. Leszerelhető övcsatok a hátizsák funkcióhoz, levehető mágnesek és állítható hevederek műanyag üzemanyagtartályokhoz.
AH203 – Hátsó nyereg táska
Kapacitás 5-7 liter. Méretek (cm-ben): 12-17 x 28 x 23.5. Vállszíj, három állítható pánt a nyereghez vagy a csomagtartóhoz való rögzítéshez.

Kappa Alpha Range


AH208 – Kis táska motorkerékpárokhoz
Kapacitás 2,8 liter. Méretek (cm-ben): 15 x 6,5 x 24. Táska heveder, állítható pántok horog és hurok rögzítőkkel, hogy a tulajdonosok oda rögzíthessék motorjukon, ahová akarják.
AH209 – Comb táska
2 literes kapacitás. Méretek (cm-ben): 21 x 8 x14. Állítható derék és combpánt. Első zseb, belül külön rész a mobiltelefon tárolására.

Kappa Alpha Range


AH213 – Tanklock tanktáska
9 literes kapacitás. Méretek (cm-ben): 17 x 20 x 37. Felszerelése az üzemanyagtartályra a Tanklock gyors csatlakozó rendszeren keresztül.

Szöveg:Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes