Hevik Nettuno

A HEVIK bőrkesztyű kínálatát bővítve azokra gondolt, aki a téli hónapokban nem tartanak szünetet és motorral vagy robogóval közlekednek a zordabb napokon. Számos technikai megoldás mellett az egyik legfontosabb, hogy megfelel az EN 13594:2015 európai biztonsági szabványnak.

Nem véletlen, hogy a név emlékeztet a tenger és a vizek mitológiai istenére. Ezek a kesztyűk valóban 100%-ig vízállóak. A belső membrán által biztosított vízzárás a NETTUNO számos jellemzője közül használat közben a legfontosabb, ezzel védi a motoros “kezét” a téli szezonban. Finom kecskebőrből, matt kivitelben és párnázott softshell szövet betéttel készül.

Hevik Nettuno

Ezekkel a jellemzőkkel a hosszú szárú kesztyűk között egyedi megjelenést garantál, így hívja fel magára a figyelmet. Általánosságban, az új modellel sikerült kombinálni a könnyedséget, lágyságot és rugalmasságot. A csuklópánton található poliuretán és az ujjakon található merev EVA betétek és a tenyérterületen lévő csúszásgátló megerősítés garantálják a védelmet. A láthatóság javítása érdekében a fényvisszaverő betétek a csuklóra kerültek. A NETTUNO-t nagyon hasznos tartozékokkal kínálják, mint például az új “Hevik Visortech”, a bal kéz mutatóujjához illeszthető szilikon tartozék, ezzel a plexi gyors tisztítását lehet menet közben elvégezni.

Hevik Nettuno

Ha telefonhívás érkezik, vagy szükség van a navigátor megtekintésére, a képernyő működését a mutatóujjon és hüvelykujjon elhelyezett “érintők” segítségével könnyen meg lehet oldani.
Külső: 75% kecskebőr, 15% Clarino, 8% nylon, 2% reflex. Belső: vízálló Hipora bélés. Kényelem: csuklópánt horog és hurok rögzítőkkel, rugalmas softshell betétekkel. Szín: Fekete. Méretek: S-től XXXL-ig.

Szöveg:Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes