Ducati Scrambler változatok – 2019

A Ducati Scrambler sorozata sikere ellenére nem úszta meg az átdolgozást. A sikeres modell család új tagokkal bővült, kényelmesebb és biztonságosabb gépek születtek, hogy tulajdonosaik mindig élvezhessék a motorozást. Három kivitelt is piacra dobtak, hogy minél szélesebb körben tudják kiszolgálni a vásárlói igényeket.

A Full Throttle, Café Racer ás a Desert Sled mind-mind a 60-70-es évek ikonikus motorkerékpárjainak újra gondolt változatai.

Ducati Scrambler 2019


A csupasz változat mellett az akkori verseny modelleket idéző sportos kivitel és a dél-kaliforniai néptelen földutakat meghódító off-road motorok modern leszármazottait látjuk viszont. A három változat azonos technikai alapokról épül fel. Az újonnan kialakított, szélesebb üzemanyag tartályok tökéletesen illeszkednek, csepp alakjuk harmonizál a síküveg lámpával, a feketére festett motorral és élcsiszolt hűtőbordáival, így a Scrambler még vonzóbb lett.

Ducati Scrambler 2019

A LED-es fényszóró mellett az irányjelzők és anappali menetfény is ezt a technológiát használja, az irányjelzők automatikusan visszaállnak, ezzel növelve a napi közlekedés biztonságát. Az ergonomikus kapcsolók megkönnyítik a vezető dolgát, hogy a műszerfal LCD kijelzőjén megjelenő adatok között könnyen tudjon válogatni. Az üzemanyagszint mellett fokozat kijelzés is helyet kapott a képernyőn. A Ducati széles kormányrudat alkalmazott eddig is, a mostani kónuszos, laposabb és kényelmesebb.

Ducati Scrambler 2019

A villa és a felfüggesztés tovább növeli a kényelmet, az alacsony tömeg és súlypont a Pirelli gumiabroncsokkal jó kezelhetőséggel és egyedi vezetési élménnyel ajándékozza meg a vezetőt. A fékezés biztonságát Bosch ABS rendszer garantálja, mely a kanyarokban is figyel arra, hogy megfelelő legyen a fékerő és a jármű kezelhető maradjon. További újdonság a hidraulikus kuplung működtetés, ezt állítható karral egészítették ki. A Ducati multimédia alkalmazással összekapcsolható az okos telefon és a jármű. Ezek után kezelhetők a bejövő hívások, beszélni lehet az utassal vagy válogatni a kedvenc zenék között. A Racer változatot a váz színéről, ezüst fényezéséről, a csíkozásról, a kis fejidomról és az ülés kialakításról lehet felismerni.

Ducati Scrambler 2019

A Full Throttle verziót élénk sárga színe, kis ülés idomja és az oldal panelek fényezése teszi egyedivé. A Desert Sled vörös vázával, fehérre festett elemeivel, emelt első sárvédőjével, valamint az off-road megjelenéshez jó illeszkedő küllős kerekeivel és a rajtuk lévő abroncsokkal különbözik a többi család tagtól. Mindhárom verziót Termignoni hangtompítóval szerelik. A bevezetése óta több, mint 55000 darabszámban eladott Scrambler sikere töretlen, a most bemutatott modellek valószínűleg tovább emelik az eladásokat világszerte.

Szöveg:Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes