Givi ST607 és ST608 a Sport-T család új tagjai

A “gyors motorkerékpárok” számára kialakított GIVI táskák széles választékát bővíti az ST607 nyeregtáska és az ST608 combtáska. A csupasz és sport motorok az utazások során felmerülő csomag szállítási problémák megoldására érkeztek az újdonságok a GIVI-nél futó Sport-T kollekcióba, amibe jelenleg három, 4, 5 és 15 liter, valamint egy 22 literes oldal táska tartozott eddig.

De a legfrissebb termékekre fókuszáljunk: az ST607 tanktáska és az ST608 combtáska szükséges kiegészítői a Sportt-T családnak, amelyet a GIVI annak érdekében készített, hogy kielégítse a városi közlekedés során felmerülő csomagszállítási igényeket, vagy többlet rakodó helyhez juttassa a közép- és hosszú távú utazásokban gondolkodókat.

GIVI ST607

A kiváló minőségű anyagok felhasználása megmutatkozik a nagy szilárdságú 1200D /PVC poliészter, hőre lágyuló EVA, karcmentes PU és az egyéb szövet anyagok kiválasztásánál, amelyek védelmet nyújtanak a napfény okozta károk ellen. A tervezési folyamat során a GIVI a biztonságot is szem előtt tartotta, mindkét táska fényvisszaverő csíkozással készül a láthatóság növelése érdekében. Esős időjárás esetén a táskához járó védő huzatokkal lehet védekezni, ami alapból jár a vásárlóknak.

GIVI ST607

Ez nem minden, hiszen a gyakorlatiasság is kulcsfontosságú. A különböző igényekhez igazodva az ST607 bővíthető és kapacitása 22 litertől 26 literesre növelhető, több rekesszel könnyíti a poggyász elhelyezését. Az ST608 3 literes kapacitásával rendkívül praktikus, kényelmes rugalmas hevedereinek köszönhetően a táska egy derékszíjjal és comb szalaggal összekapcsolva rögzíthető. Számos hasznos zsebbel, valamint belső elválasztókkal vigyáz a tartalmára.

GIVI ST608


ST607 – Bővíthető nyeregtáska, hőformázott, vízálló burkolattal, hálós zsebbel a fedél belsejében, oldalsó zsebekkel, ergonomikus gumibetétes fogantyúval, párnázott vállpánttal, négy pánttal, univerzális csatlakozókkal a motorra rögzítéshez. Teljes kapacitás: 26 liter.

GIVI ST608


ST608 – A combhoz rögzíthető táska, állítható és eltávolítható derékpánttal, rugalmas és állítható pánttal a lábon, fényvisszaverő csíkozás a nagyobb láthatóság érdekében, esővédő, három belső zseb (egy hálós, egy cipzáras és egy okostelefon tartó). Kapacitás: 3 liter.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes