Caberg Ghost

A GHOST olyan motorosoknak készült, akik nem akarnak beszürkülni a tömegbe. Az agresszív megjelenés és formák kombinációja funkcionalitással párosul, ami egyedülálló a piacon. Ez a nyitott (Jet) sisak valójában nem csak egy különleges, plexivel, állvédővel, hanem az archoz tapadó profiljával és a könnyen kezelhető maszkjával védi az arcot a hidegtől télen és a bogarak lenyelésétől nyáron.

A rugós rendszernek köszönhetően nagyon egyszerűen egy kézzel nyitható és zárható
a plexi. Ez különbözteti meg a GHOST-ot a többi nyitott sisaktól a piacon.

Caberg Ghost

A különleges sisak négy konfigurációban használható, akár teljesen nyitott, vagy az állvédővel, orrvédővel és a plexivel „zárt” változatban vagy kihasználva a levehető állvédő, orrvédő és a plexi adta lehetőségeket. A héj üvegszálas (kb. 1150 g) anyagból készül két héjméretben és az igényeseknek szénszálas (kb. 1050 g) változatban is kapható. Pinlock előkészítéssel látták el a hidegebb napokra gondolva.

Caberg Ghost

A bélés kivehető, mosható lélegző szövet felhasználásával készült. A finom anyagok és a kivitel árulkodik róla, hogy Olaszországban készült. Az acél légbeömlőnyílások, a nyakrész kialakítása és a bőrbetétek mind-mind olyan részletek, amelyek megragadják a figyelmet. A GHOST a Caberg Bluetooth kommunikációs rendszerével, a JUST SPEAK S-szel is kiegészíthető. A kivehető betétnek köszönhetően a hangszóró elhelyezése a bélés alatt másodperceken belül megoldható.

Caberg Ghost

A Ghost-hoz enyhén füstszínű és tükrös plexi is kapható kiegészítőként. Az orrmaszk illeszkedését az archoz három különböző méret garantálja 18mm, 21mm és 25mm-es. Színválaszték: matt fekete, fehér és matt sötét szürke, a grafikával ellátott LEGEND matt fekete-fehér, matt fekete-sárga és natúr szénszálas. Méretek XS-től XXL-ig a nyitott sisakokra vonatkozó szabványnak megfelelő minősítéssel. A sisakról további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Caberg

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes