Hepco-Becker kiegészítők BMW R 1250 GS LC-hez

A hosszú kirándulásokra és a rövid utakra is ideális felszerelésekkel egészítette ki kínálatát német Hepco-Becker. A dobozairól méltán híres gyártó legújabb kollekciója a BMW új R 1250 GS LC modellhez készült.

A tovább fejlesztett boxer motor a BMW ShiftCam technológiájával nagyobb teljesítményt ad le az alacsony fordulatszám tartományban, és csökkent az üzemanyag-fogyasztás.

Hepco Becker BMW R 1250 GS LC

Ezekkel a változtatásokkal kívánják megtartani piaci pozíciójukat a jövőben. A kiegészítők terén is tartani kell a lépést a motorgyártókkal, ezért a német cég sem akar lemaradni az új vásárlókról, és elkészítette a kaland motorok egyik legmarkánsabb képviselőjéhez ideális túra és kiegészítő csomagjait.

Hepco Becker BMW R 1250 GS LC

A doboz tartó rendszerek a Lock-it sorozathoz tartoznak, igény esetén néhány mozdulattal leszerelhetők és marad a „csupasz” motor. A tartóra számos doboz felszerelhető a kínálatból az Xplorer alumíniumból készült dobozoktól a hagyományos műanyagig mindenki ízlése és rakodási igényei szerint válogathat.

Hepco Becker BMW R 1250 GS LC

A Hepco & Becker gondolt a karcsúbb megjelenésre fogékony vevőkre is, akik nem vágynak terepre, nekik az oldalsó csomagrögzítésre és poggyász elhelyezésére a C-Bow tartóhoz kapható táskákat ajánlják. A hátsó ülés mögötti hely kihasználására is számtalan megoldás létezik, a hengerzsákok rögzítésére az Alu- / Easyracks, a Minirack csomagtartó és ezekre szerelhető szélesítés szolgál.

Hepco Becker BMW R 1250 GS LC

Emellett a motor sérülékeny részeinek védelmére a karter védőtől a bukócsövön keresztül a hátsó hajtásház védelmére is gondoltak. A kézvédő, a tanktáska gyors rögzítésére szolgáló rendszer szintén elérhető ehhez a modellhez.

Hepco Becker BMW R 1250 GS LC

További hasznos tartozékok is helyet kaptak a katalógusban, mint például a LED fényszóró, a felszerelést segítő konzollal, az oldaltámaszt szélesítő lemez vagy a központi állvány.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes