Akrapovic újdonságok 2019

Az Akrapovic gyár bemutatta újdonságait, amelyek a kipufogórendszerek és egy olyan vállalat jövőjét vetítik előre, amely nem elégedett csak azzal, hogy lépést tart a trendekkel, hanem meg is határozza azokat. Az Akrapovic jelenti ma a nagy teljesítményt, jó minőséget és tartósságot egyedi hangzással és innovatív megjelenéssel.

Az Akrapovic csúcstechnikával vezető és innovatív gyártmányok képviselője a motorkerékpár kipufogó rendszerek tervezésében, elkészítésében. Úttörő szerepet játszott a titán és szuper ötvözetek valamint a szénszálas-kompozitok használata terén.

Akrapovic 2019


Az állandó fejlesztések révén az Akrapovic folyamatosan fejlődik és készen áll a jövő kihívásaira. A technológiai újítások során folyamatosan arra törekszenek, hogy minden egyes termék rendkívüli minőségét biztosítsa, jobb hangzást, optimális teljesítményt, jobb kezelhetőséget, vagy továbbfejlesztett és futurisztikus megjelenést kölcsönözzön a járműnek. Minden egyes termék A kipufogók intenzív tartós tesztjeinek eredményeit a vállalat beépíti a gyártás technológiai folyamatokba, hogy a lehető legjobb termékeket állítsa elő ügyfelei számára.

Akrapovic 2019

Az EC / ECE típus jóváhagyással ellátott kipufogóknál távolabbra tekintve alakítja ki a végső formát, már most felkészültek a közelgő Euro 5 szabvány előírásaira, és nagy kínálattal rendelkezik Euro 4 besorolású dobokból, rendszerekből. A legújabb kipufogórendszereik a Ducati Scrambler 1100, Kawasaki Ninja ZX6R, Kawasaki Versys 1000, a Yamaha Niken és a Triumph Tiger 1200 modellekhez készültek.

Akrapovic 2019

Új utakat kívánnak nyitni az offroad piacon a 2019 Yamaha YZ250F, Kawasaki KX450F és a Honda CRF450R motorjaihoz gyártott kiegészítőkkel, de a robogók terén is kínálnak majd újdonságot. Emellett egyedi kipufogót gyártanak a BMW S 1000 RR és a BMW R 1250 GS számára, különleges felirattal a titán kipufogó külső burkolatán és a szénszálas végen. A versenyeken elért sikerekben is része van a társaságnak, olyan csapatoknak szállítanak, mint a 2018-as MotoGP szezonban szereplő Aprilia Racing Team Gresini, Ducati, Movistar Yamaha MotoGP, Red Bull KTM Factory Racing és a SUZUKI ECSTAR csapatok.

Akrapovic 2019

Az Akrapovic célja, hogy minél több motoros ismerje meg termékeit és válasszon megfelelő, minőségi kipufogót motorja számára, hiszen ők már készen állnak a jövőre ma is.

Szöveg: Buny

Kép: Akrapovic

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes