2019-es NIKEN GT

2018-ban a radikális NIKEN háromkerekű motorkerékpár bemutatásával a Yamaha teljesen új élményt adott a motorosvilágnak. Az innovatív, dönthető többkerekű technológiával és a dupla csöves fordított villákkal a NIKEN modellt a tökéletes kanyarélményre tervezték, amely bármilyen körülmény mellett magabiztosságot nyújt a motorosnak.

A megnövelt útfekvési felületnek köszönhetően a két dönthető első kerék mély dőlési szöget tesz lehetővé, ami kanyarodásnál és fékezésnél különösen jól jön. A NIKEN modellt ez a különleges és dinamikus tulajdonsága különbözteti meg a többi motorkerékpártól.

Niken GT 2019

A 2018-as európai NIKEN bemutató körút résztvevőinek visszajelzései alapján a NIKEN forradalmi motorkerékpár, amely már most széles rajongótáborral rendelkezik, annak ellenére, hogy sokan – teljesen érthetően – eleinte szkeptikusak voltak a háromkerekű koncepcióval szemben.

Niken GT 2019

Azok a motorosok, akik értékelték a kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkező háromkerekű sport-túra modellt, megerősítették, hogy a kanyarodási tulajdonságai tényleg kiemelkedők, magabiztosan kezelhető még kedvezőtlen időjárási körülmények mellett is, és ez a kezelhetőség új dimenziót nyit a sport-túra szegmens modelljei között.

Niken GT 2019

A NIKEN sikerét csak azok érthetik, akik már vezették: a modell hamarosan megérkezik a Yamaha márkakereskedésekbe, így hamarosan azok is átélhetik a háromkerekű motorkerékpár nyújtott a vezetési élményt, akik nem tudtak részt venni az európai NIKEN bemutató körúton. Amikor egy új vagy ismeretlen technológia kerül szóba, sokan – a motorosok is – hajlamosak ellenezni a változást, és a már bevált dolgokhoz ragaszkodnak. De a NIKEN megmutatta, hogy a motorozás is bizalmon alapszik: ezt pedig a tökéletes kanyarélménnyel szolgálta meg, amellyel ez a különleges modell új fejezetet nyit a sport-túra motorkerékpárok történetében.

Niken GT 2019

A NIKEN háromkerekű koncepciója már lenyűgözte azt a nagy többséget, aki nyitott volt az újításra és a változásra. Arra tervezték, hogy a kedvezőtlen időjárási körülményeknek is ellenálljon: a NIKEN mindenféle időjárás mellett ideális választás, így évszaktól függetlenül még a kihívásokkal teli hegyi utak is teljesíthetők. A NIKEN GT különleges felszerelések egész sorával rendelkezik, amellyel tovább bővíti a háromkerekű koncepcióban rejlő lehetőségeket. Hosszabb távokra is kiváló útitárs, miközben a motoros és utasa kényelmét is tökéletesen biztosítja.

Niken GT 2019

A NIKEN GT magasabb szélvédője jobban védi a motoros felsőtestét a széltől és az időjárási hatásoktól, a különleges kivitelezésű ülés pedig fokozza a sport-túra élményt, motorosnak és utasának egyaránt. A kiváló minőségű, 25 literes, félpuha ABS oldaldobozok könnyűek, kompaktak és könnyen kezelhetők – a még nagyobb kényelem jegyében a csomagtartó hátsó részén további beépített kapaszkodók találhatók az utas részére. A fűtött markolatok gondoskodnak a kényelemről mindenféle időjárási körülmény között, a fűtésszintről a műszerfalon tájékozódhat a motoros – továbbá rendelkezésre áll egy 12 V-os kimenet a különböző eszközök működtetéséről és töltéséről. A GT modell középsztenderrel is rendelkezik, amely megkönnyíti a parkolást, a rutin lánckarbantartási műveleteket és a hosszabb utakon az abroncsellenőrzéseket is.

Niken GT 2019

Az innovatív háromkerekű kialakítás radikálisan megváltoztatta a megjelenést, így bármerre jár, a NIKEN mindig a figyelem középpontjába fog kerülni – az új NIKEN GT modell két új, modellspecifikus színben is kapható: Nimbus Grey, fekete elülső villákkal, és Phantom Blue arany színű elülső villákkal.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes