Kappa KV28 MANDALA

A KAPPA 2019-es sisak kínálatában számos újdonságot találunk, a meglévő színekhez új mintákat készítettek a frissítés jegyében. A városi használatra ajánlott KV28 nyitott sisak egy különleges, eredeti és szemet gyönyörködtető grafikával kívánja meghódítani a hölgyeket.

A KAPPA “Ladies” sisakjai a KV28 modellen belül a Miami Elise és Miami Mandala, valamint a KV27 esetében a Denver Flower.

Kappa KV28 Mandala

Míg a KV27 egy zárt sisak, az Elise és a Mandala egyike a legnépszerűbb városi félig nyitott sisakoknak, és az új MANDALA megdöbbentő, új grafikával érkezik a sorozatba. Az új grafikáknak az eredetisége a KAPPA által választott témában rejlik, amely a “pszichedelikus” színezést hangsúlyozza erős formatervezéssel és színekkel.

Kappa KV28 Mandala

A Mandala a kozmosz reprezentációja a buddhista és a hindu vallásokban, amit klasszikus, finom virágmotívumok hangsúlyoznak. A “nő és a mandala” keveredése nem új tendencia, az író, Daniela Di Pede könyvet írt ebben a témában, és ezért a márka döntése természetesen kicsit szokatlan.

Kappa KV28 Mandala

Esztétikus megjelenése mellett a KV28 egy nagyon jól bevizsgált, nyitott sisak, hosszúkás védőfelülettel, szellőztető rendszerrel, eltávolítható és mosható belsővel. A tömege 950 gramm, a külső héj technopolimer műanyagból készül. A bélés eltávolítható, hipoallergén anyaga mosható.

Kappa KV28 Mandala

A rögzítő övpánt mikrométeres állítású csattal zárható. Szellőző rendszere két első légbeömlővel és két hátsó szellőzővel gondoskodik a megfelelő klimatikus viszonyokról a sisak belsejében. XS-től M-ig terjed a méret tartomány. A MANDALA grafika lila háttéren jelenik meg.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes