Hevik Harbour – amikor a stílus harmonizál a védelemmel

A HEVIK klasszikus stílusú motoros nadrágot mutatott be, olyan jellemzőkkel, amelyek mindig megkülönböztetik viselőjét. A pamutból készített, megfelelő belső védelemmel és a kopásnak kitett helyeken KEVLAR Dupont erősítéssel ellátott terméket fekete és katonai zöld színben gyártják.Az új PR EN 17092 szabvány szerinti vizsgálata alapján AA osztályba sorolták, a térd protektorok EU EN 1621-1: 2012 szabványnak megfelelő védelmet nyújtanak.


Stílus és kényelem, különös tekintettel a biztonságra,ez a „megvalósulási mód”, amely arra ösztönözte a HEVIK szakembereit, hogy az új nadrágot szívesen hordja mindenki naponta, aki két keréken közlekedik.

Hevik Harbour

A klasszikus stílust kissé szűkebb szabással képzelték el, amely nem korlátozza vagy akadályozza a mozgást a motorkerékpár vagy robogóvezetése közben. Egy másik előnye a pamut anyagnak (98% pamut farmer, 2%Spandex), hogy minden időjárási viszonyok között képes fenntartani a kiegyensúlyozott hőmérsékletet.

Hevik Harbour

Különös figyelmet fordítottak a zsebek létrehozására,a két oldalsó zseb „kiemelkedik”, hogy kényelmesebb legyen a nyeregbeszállás. A kontrasztos első varrásoknak és a speciális cipzár megoldás,valamint a hátsó zseblapok egyedivé teszik a megjelenést. A magasságban állítható védőelemek hozzájárulnak a biztonság garantálásához, elesés esetén a kopásnak kitett részeken (térd és fenék részen) kevlár-aramid anyagból megerősítéseket helyeztek el.

Hevik Harbour

A csipőnél kialakították az utólagosan behelyezhető  protektorok helyét. Akik a farmer nadrágokkal szemben keresnek alternatívát,a Hevik Harbour-t nem szabad figyelmen kívül hagyniuk. A széles méret tartomány(46-tól 58-ig) és két „örökzöld” szín illeszkedik a Hevik katalógusban szereplő kabátokhoz.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes