Kappa Racer Range

Az új megoldást MML-nek hívják és ez nem egy új lágy táska neve, a „Morfing Metal Lock” rövidítése. A KAPPA ezt a megoldást az RA318 és az RA319 kódnévre hallgató „Racers” modell családjában bemutatott újdonságainak lezárására használja. Nézzük meg, hogyan működik ez a mindennapokban.

A Racer Range „puha” táskákból álló kollekciójának frissítése során 2019-re számos újdonságot tartalmaz a lábtáskától a Tanklock karimával rögzíthető tanktáskán keresztül a hármas nyeregtáskig, vagy a vízszintesen elhelyezhető vízálló zsáktól a fent említett RA318 és RA319 táskákig.

Kappa RA318

Ezek a poggyászok pusztán kapacitás tekintetében különböznek egymástól, a lényeg viszont közös, ez a „roll top” típusú zárórendszer. A vízállóságot ez a megoldás garantálja, és lehetővé teszi a zsák térfogatának változtatását a tartalomtól függően. Az MML megoldás a speciális fémfajták „alakmemóriájából” származik, amit itt használnak azt bevarrva találjuk a felső szélbe.

Kappa RA318

Ez a zárószárny mozgását követi, és a végeken hajlítható, ami biztosítja a teljes zárást. Ezek után a táska teljesen lezárható a kereszt heveder segítségével. Az RA318 belső kapacitása 32 liter, míg az RA319 19 literes. A kapacitáskülönbségen kívül a zsákok azonosak, a külső rész vízálló, UV sugárzás elleni védelemmel rendelkező anyagból készül.

Kappa RA318

A belső narancssárga színű vízálló béléssel rendelkezik, a belsőt az MML rendszerrel és az állítható függőleges szíjjal szabályozhatjuk a megfelelő térfogatúra. Mindkét táska nyeregre, felső dobozra vagy csomagtartóra felszerelhető a négy további heveder segítségével, amelyek egymáshoz kapcsolódnak.

Kappa RA318

A motorról levéve, rögzített fogantyúk gondoskodnak a kézi mozgatás kényelméről. A táskák fekete és szürke színben kaphatóak.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes