Az új BMW C 400 GT

A Gran Turismo kifejezés a közepes méretű robogóknál is megjelent, hiszen kiváló kényelem és dinamikus teljesítmény jellemzi ezeket a járműveket. A BMW új termékkategóriát hozott létre a városi mobilitás területén 2011-ben a C 600 Sport és a C 650 GT bemutatásával, ezek a modellek a prémium maxi robogó szegmenshez tartoznak. Ezt követte a C 400 X, amely 2017 őszén jelent meg a dinamikusan fejlődő közép osztályban. Most a BMW C 400 GT-n a sor, hogy Gran Turismo változatával megvesse a lábát a bajor gyártó ezen a területen is.

Akár a városközpontba, akár az irodába, vagy kiruccanás a munka után vagy a hétvégén, az új C 400 GT a tökéletes partner, amelyen utassal is kényelmes lesz az utazás.

BMW C 400 GT

A C 400 GT-t egyhengeres motor hajtja, a teljesítménye 34 LE (25 kW), ami már ismerős lehet a C 400 X-ből. A CVT (Continuously Variable Transmission) sebességváltó és a torziósan merev hajtómű lengőkarként funkcionál az innovatív lengőkar csapágy kialakítással, ez minimális rezgést és maximális kényelmet garantál.

BMW C 400 GT

Az ASC (kipörgésgátló) fokozott biztonságot nyújt gyorsítás során, különösen csúszós útfelületeken jön jól ez az elektronikai segítség. Erős acél csőből készült a váz, elől teleszkóp villa, hátul két rugóstag csillapítja az út egyenetlenségeket.

BMW C 400 GT

A beállítások révén akár sportos, dinamikus motorozás sem kizárt. A megállásról elől dupla, hátul szimpla tárcsafék gondoskodik a széria tartozék ABS rendszerrel.

BMW C 400 GT

LED-es fényforrások világítanak a C 400 GT-n is. A multifunkcionális műszercsoport 6,5 hüvelykes színes kiegészítő TFT-vel  informál. Ezen a felületen lehet megjeleníteni a telefon funkcióit, zenét hallgatni vagy a megjelenő nyilak segítségével navigálni menet közben.

BMW C 400 GT

Stílus szempontjából az új C 400 GT jól illik a BMW C családjába, elegáns és funkcionális. Elölről nézve az aerodinamikailag kialakított iker LED-es fényszórók vonzzák a tekintetet, ahogy az egyedi kialakítású nappali menetfényt adó száloptika formáját sem szabad figyelmen kívül hagyni.

BMW C 400 GT

Az első lábvédő és a plexi fokozott szél- és időjárás védelmet biztosít. A gondosan tervezett tárolási koncepcióba tartoznak a kesztyűtartók és az ülés alatt, belülről nyitható flexcase tároló, amely a sportos nagyobb testvérről már ismerős lehet a márka ismerőinek.

BMW C 400 GT

További kényelmi funkciókkal is szeretnék a vevőket megfogni, mint a kulcs nélküli indítás. A komfort növelése érdekében lábtartók helyett trepniket alkalmaztak az utasnál is. Az új C 400 GT alpesi fehér, metál fekete és szürke színben lesz kapható.

Szöveg: Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes