Suzuki Katana

Az eredeti Suzuki GSX1100S Katana 1981-ben jelent meg, és világszerte örökre megváltoztatta az utcai motorkerékpár-trendeket. A hatása olyan nagy volt, hogy a Katana még ma is befolyásolja a motorkerékpár terveket. A szívet, lelket melengető Suzuki Katana soha nem tudta elveszteni csáberejét.

A Suzuki cégen belül a Katana legendája a tervezők és a mérnökök egymást követő generációi számára várakozással telt, várták a napot, amikor új verzióján dolgozhatnak.

Suzuki Katana


Gyorsulás a fejlesztésekben akkor következett be, amikor 2017 őszén bemutatták a 3.0 CONCEPT modellt Milánóban. A híres motorkerékpár-tervező, Rodolfo Frascoli által tervezett és a Engines Engineering által tervezett új, modern Katana viszontlátása feltüzelt mindenkit.

Suzuki Katana

Figyelmesen hallgatva a kiállítás visszajelzéseit – a 3.0 CONCEPT névre keresztelt bemutató motorról -, a gyárban egyre izgatottabbak lettek az érdeklődés nagyságától. Ekkor a Suzuki úgy érezte, hogy eljött a megfelelő alkalom, hogy bemutassák a legendás Katana modern változatát.

Suzuki Katana

A fejlesztés megkezdődött, a tervezők és mérnökök egy csapata Hamamatsuban éjfélig dolgozott, amíg elégedetten hátra dőltek, hogy összegyűjtötték az összes olyan elemet, amely egy új legenda létrehozásához szükséges lesz 2020-ban. A Katana megkülönböztető stílusjegyek és teljesítmény variációk számos változatán ment keresztül a kívánt finom és funkcionális szépség eléréséhez.

Suzuki Katana

Összességében a fejlesztési folyamat nagyon hasonlított a japán kard létrehozásának nehéz folyamatára, amelyből a modell neve származik.

Szöveg: Buny

Kép: Suzuki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes