Italmoto újdonságok 2019-re

Az Italiana Veicoli tulajdonában lévő történelmi motorkerékpár márka, tovább erősíti az olasz minőségi motorkerékpár gyártók szerepét a nemzetközi piacokon. A hagyományos belső éésű motorral szerelt modelleken kívül a jövőbe mutató elektromos meghajtású kétkerekűeket is kínálnak.

Az új Tiquattro Cafe Racer 250 kéthengeres V-motorjához Delphi elektronikus befecskendező tartozik, a megállásról megbízható Bosch ABS rendszer gondoskodik hullámos tárcsafékekkel, melyek működését integrálták.

Italmoto 2019

A motor 18 LE-t teljesít és az Euro 4 szabvány által meghatározott kibocsátási értékekkel rendelkezik. A futóművét úgy alakították ki, hogy bármilyen úton megállja a helyét, és kellő kényelmet biztosítson vezetőjének.
A Tiquattro 250 mellett a Scrambler sorozatot egy 125-ös, benzin befecskendezéses, 10 lóerős modell erősíti a palettát új színekkel. Mindkét modell többfunkciós sebességmérővel és LED-es lámpákkal készül.

Italmoto 2019

A Nevia Sport robogó léghűtéses, egyhengeres, 125-ös Euro4 normáknak megfelelő befecskendezős motorral indul a vevők kegyeiért. A klasszikus vonalak tágas üléssel és tekintet vonzó formákkal operál. A Nevia Sport 150 köbcentis erőforással is kapható. elmozdulásnál az EFI-vel. A Greenspider céggel kötött partneri együttműködésének köszönhetően, digitális platformot alkalmaznak az összes Italmoto motorkerékpárnál.

Italmoto 2019

Az alkalmazás egy felhő szerverhez csatlakozik, így hely meghatározásra, navigációra is lehetőség nyílik a pozíció és a bejárt út megosztásának lehetőségével.

Szöveg: Buny

Kép: Italmoto

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes