Moto Morini Corsaro 1200 ZT

A Corsaro család új modellel gazdagodik, ahol a ZT betűk jelzik a Corsaro ZZ tovább fejlődését azoknak a Morini hívőknek készül, akik a csupasz motorokban is szeretik az verseny életérzését. A történelmi márka újdonságai Trivolzioban készülnek, ahol a tervezők és mérnökök számos technikai részleten dolgoztak, hogy a barátokkal kirándulni, városi használatra is alkalmas legyen, de képes legyen megidézni a Morini motorok feledhetetlen szellemét.

Valójában a mitikus Bialbero Corsa Corta erőforrása változatlan maradt,139 lóerőt (102,5 kW) teljesít 8500-as percenkénti fordulaton, ehhez 125 Nm nyomaték tartozik 6750-es fordulatnál.

Moto Morini Corsaro ZT


A vázon számos helyen változtattak, a Corsaro ZZ sajátosságainak sérelme nélkül. A teljesítmény változatlan és megfelel az Euro4 előírásainak, és csökkent a fogyasztás. Az állítható (DLC-bevonat nélküli) első villák maradtak, míg a hátsó lengéscsillapító teljesen összenyomható és előfeszített.

Moto Morini Corsaro ZT

A Brembo fékekkel elől 4 dugattyús dupla tárcsafék, hátul egy tárcsa két dugattyúval lassítja a járművet. A legjobb olasz alkotóelemek használata tehát változatlan maradt.

Moto Morini Corsaro ZT

A legszembetűnőbb változások a kisebb, vékonyabb tankon látszanak, a nyereg maradt a kényelmesebb motorozás érdekében. Az új, kerek első fényszóró azonnal klasszikus, egyedi látványt teremt.

Moto Morini Corsaro ZT

Egy másik újdonság a szögletesebb műszerfal és a helyzete, ami láthatóbbá teszi a kijelzőt. A hátsó idom, eltűnt, a kisebb hátsó sárvédő könnyedebb karaktert ad az újdonságnak.

Moto Morini Corsaro ZT

A Corsaro ZT a következő lépést jelenti a Morini életében, kezdve az Euro 4-es szabvány bevezetésétől a négy új modell bemutatásán keresztül, mindezt két év alatt. Az elektronika mellett a motor hat kilogrammal könnyebb, mellette számos részlet megmaradt, mint például a szénszálas számlap, amely a Corsaro megjelenését és minőségét jellemzi,de a mutatók újak.

Moto Morini Corsaro ZT

Ezek a módosítások lehetővé tették, hogy a Corsaro ZT ára 15990 eurónál ne legyen több. Három év garanciával a Moto Morini még szélesebb kör számára teszi elérhetővé a történelmi márka modelljeit.

Szöveg: Buny

Kép: Morini

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes