Ducati Diavel 1260

A Ducati gyár megkezdte az új Diavel 1260 gyártását. Az első motorkerékpár 2019. január 21-én, hétfőn, a Ducati hagyománya szerint elhagyta az összeszerelő csarnokot, és Claudio Domenicali vezérigazgató és Silvano Fini termelési igazgató beszédeinek kíséretében távozott. Az új Power Cruiser sikere a milánói kiállításon kezdődött tavaly.

Világszerte nagy érdeklődés kísérte a Ducati rajongók körében, de hagyományostól eltérő, egyedülálló, összetéveszthetetlen formája a márka irányába fordította az összes motoros tekintetét.

Ducati Diavel 1260


Már 2010-es piacra dobásakor a Diavel lenyűgözte a közönséget sportos stílusával. A Diavel 1260 a második generáció, ami sokkal magabiztosabb vonalakkal és több energiával rendelkezik, szórakoztatóbb az úton és kényelmesebb a vezető és az utas számára. A sportos, csupasz lelket a Testastretta DVT 1262 motor élteti, amely egyesíti a lélegzetelállító gyorsulást és a nagy teljesítményű nyomatékot már alapjárattól.

Ducati Diavel 1260

Így ideális a mindennapi közelekdésre vagy hosszabb utakra. A módosított vázszerkezet meglepően kezelhetővé teszi a Diavel 1260-at. A korszerű fékalkatrészek és az elektronikus segédrendszerek biztosítják a fékteljesítményt -köszönhetően a Bosch kanyar ABS-nek is-, és a vezető által választható motorvezérlési üzemmódok növelik a biztonságot.

Ducati Diavel 1260

A vezető és az utas kényelme a legmagasabb szintre került, a felegyenesedett testhelyzet és a nagyvonalúan párnázott ülés miatt. A Diavel jellemzője a 240 mm széles, 17 hüvelykes hátsó gumiabroncs továbbra is meghatározza a látványt. A Diavel 1260 sportosabb S-változatban is kapható, első osztályú Öhlins felfüggesztéssel, speciális kerekekkel, még hatékonyabb fékrendszerrel és Ducati Quick Shift Up / Down Evóval gyorsváltóval.

Ducati Diavel 1260

Február közepén érkezik az újdonság a Ducati kereskedőkhöz, hogy kulcsszerepet töltsön be a 2019-es szezonban. A Diavel 1260 szürke színben, míg a Diavel 1260 S szürke vagy fekete- matt fekete kombinációban lesz kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes