A Schubert sisakok új generációja

Németország minőségi sisak gyártója a kényelem és a műszaki megoldások során szerzett tapasztalatait az új sisakok fejlesztése során . Az új felnyitható sisak kollekciót három modellel bővíti a Schubert. A csúcs a C4 PRO, melyet folyamatosan fejlesztettek az újratervezett illeszkedési és akusztikai koncepciókkal.

Az újítások között szerepel a speciálisan kifejlesztett Direct Fiber Processing módszer és a szélcsatornánkban kifejlesztett aerodinamika. Ezáltal a C4 PRO csendesebb és kényelmesebb, mint a Schubert eddigi sisakjai.

Schubert 2019

A C4 PRO a Sena kommunikációs rendszerekkel együtt igazi főnyeremény Az új SC2 egy igazi kommunikációs tehetség, az Audio Multitasking funkcióval egyidejűleg zenét lehet hallgatni, navigációs készüléket használni és beszélgetni. Akár nyolc kommunikációs rendszer is összekapcsolható egyszerre, de akik kedvelik a békét és a csendet teljes mértékben a motorozásra koncentrálhatnak, számukra a C4 BASIC lehet a tökéletes sisak. Védelem és kényelem, mint a versenypályákon, a C4 PRO CARBON-nál a SCHUBERTH hosszú távú Formula 1-es tapasztalatai köszönnek vissza.

Schubert 2019

Az ultra könnyű sisakhéj, 100% szénszálból készült, előre telepített kommunikációs technológiával és speciális sokk-abszorpcióval. Egy olyan sisak, amely tökéletesen ötvözi a biztonságot és a komfortérzetet a nagy sebességgel és a hosszú túrákkal. Emellett az R2 BASIC is az újdonságok között szerepel a katalógusban, az integrált sisakok címszó alatt lehet megtalálni.  Végül, de nem utolsósorban, érdemes megcsodálni a modern nyitott sisakot, az M1 PRO-t, a beépített hangszórókkal és mikrofonnal rendelkező kommunikációs tehetséget, használata egyszerű, könnyen és gyorsan csatlakozik a Sena SC1M kommunikációs rendszeréhez.

Schubert 2019

A Schubert több mint 70 éves tapasztalattal és első osztályú tudással rendelkezik a sisakgyártásban, és garantálja a maximális biztonságot és kényelmet motorozás közben.

Szöveg: Buny

Kép: Schubert

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes