Hepco Becker újdonságok

A minőségi felszereléseiről ismert német kiegészítő gyártó, Hepco és Becker vállalkozás tovább bővítette kínálatát. A 2018-ban megjelent újdonságokhoz készített doboz tartóik és egyéb kiegészítőik méltán lesznek népszerűek az adott típus hívei körében.

A Honda új CRF 450 L endurojához utcai és terep használatra egyaránt alkalmas kollekciójában helyet kapott egy hátsó poggyász tartó.

Hepco Becker 2019

A szélesebb felhasználási igények lefedése érdekében több megoldást kínálnak különböző méretű dobozok vagy rögzíthető táska formájában. A dobozok közül a TC 30 és a TC 40-et ajánlják 30 és 40 literes tároló kapacitással.

Hepco Becker 2019

A Journey család TC 40-es doboza akár ezüst díszítéssel is rendelkezésre áll. A kis endurohoz praktikus bukócsövet kínálnak, amely védi a terepen, vagy baleset esetén a motort.

A Kawasaki az A1-es vezetői kategória részére is megalkotta a Z-sorozatot. A kis csupasz motorra mostantól gond nélkül lehet pakolni, mert készült hozzá C-Bow-tartó, így a „zsákos” megoldás helyett puha táskába is lehet pakolni. A Lock it tanktáska tartó gyűrűvel tovább bővíthető a felpakolható poggyász mennyiség.

Hepco Becker 2019

Sportos túrázó felhasználóknak mini tartó is rendelkezésre áll, ha valaki meg szeretné tartani a stílust. A Sportrack tartóhoz tökéletes választás a Royster hátsó táska. Ha nincs szükség a Royster zsákra, még mindig ott a lehetőség a szíjjal rögzítéshez. A védelem érdekében bukócső és az autósiskolák igényeit kielégítő speciális első védőburkolatot is kínálnak.

Hepco Becker 2019

A 2018-as ROYAL ENFIELD Himalaya névre keresztelt modelljéhez is készültek kiegészítők. Mindenféle terephez alkalmazkodva az új Enfield egy igazi útitárs a kalandorok számára, noha ezt Európában nem mindenki gondolja így. Annak érdekében, hogy ezt az általános célú gépet a legjobban fel lehessen szerelni, egy csavarral rögzíthető csomagtartó rendszert fejlesztettek ki a típushoz.

Hepco Becker 2019

A sokoldalú, különböző formájú, anyagú oldal és felső dobozok kombinációjával mindenki megtalálhatja kedvenc összeállítását, hogy a túra során ne szenvedjen hiányt tároló helyben.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes