Kappa KV27 Denver

A Kappa zárt sisakja körülbelül egy éve mutatkozott be, most felújított változatban tér visszatér a rivaldafénybe. A KV27 elsősorban a városi közlekedés kiegészítője a hidegebb napokon, azonban a napszemüveg, az orrvédő és a Pinlock előkészítés a széria felszerelés részét képezik. Az árkategória a felszereltséghez képest (alig több mint 100 €) teszi ezt a sisakot igazán érdekessé a piacon. A hölgyekről sem feledkeztek meg, Lady verzió is kapható.

A márka KV-27 integrált sisakja robogón és motorkerékpáron egyaránt használható, a négy verzióból kiemelkedik az új Dual és Flowers Lady.

Kappa KV27 Denver

Az előbbi fekete, sárga fluo “tükrözött” szín variációban egyedi megjelenést kínál, és az aktív biztonságot is növeli. A Lady változat inkább a “tetovált” vonásokkal és fényes fukszia betétes grafikával vonja magára a tekintetet. A KV27 Denver főként a mindennapi felhasználók számára készült, a KAPPA-nál a kaland, a krossz és modularis modellek rögzítése más.

Kappa KV27 Denver

Általánosságban elmondható, hogy kényelem is meggyőző, amit a kivehető, antiallergén bélés és megfelelő szellőztető rendszer is támogat elöl két szellőzővel és hátul egy naggyal. A héj termoplasztikus műanyagból készült, a sisak tömege 1490gr.

Kappa KV27 Denver

A víztiszta plexi karcálló és Pinlock előkészítéssel rendelkezik. A sisakot az állrészen mikrometrikus pánttal lehet rögzíteni, a füst színű belső napszemüveg és az orrvédő alapáron jár az újdonsághoz. A Denver fényes, fehér és matt fekete alap színére négy grafika kerül, zöld / piros vagy piros / kék a fehérre és neon sárga vagy piros a feketére.

Kappa KV27 Denver

A Flowers Lady fehér alapon fukszia grafikával kapható. A Dual fekete, fluo sárga színekben elérhető. A férfi méretek XS-től XXL-ig tartanak, a hölgyeknek XS-től M-ig tart a választék.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes