Stylmartin Pearl-J

Divatos, olyan részletekkel teli lábbelit hoztak létre, ami feltűnik mindenkinek. A Stylmartin új Pearl-J boka csizmái kifejezetten a motorkerékpárral közlekedők számára készültek. Praktikus védő funkciói és vízállósága méltán teszik majd népszerűvé. Februártól lesz elérhető a boltokban a közel múltban bemutatott újdonság.

Boka csizma, alacsony vágás, magas vágás, csipke, minden bizonnyal népszerű lesz a hölgyek körében, és valójában minden divatkedvelő gyűjteményében szerepelnie kell.

Stylmartin Pearl-J

A Pearl-J a 2019-es kollekció legfrissebb modellje, amely a hosszú szárú Sharon és Yuma Elegance csizmák mellett foglal helyet. A finom részletekkel rendelkező vonzó stílusú lábbeli számos egyéb funkcióval kombinálva teszi a Pearl-J csizmát egyedülállóvá. Jellemzői a melegen préselt Stylmartin logó, a felső „V” alakú vágás, a diszkrét szegecsek és a különböző bőr textúrák.

Stylmartin Pearl-J

Kényelmesek, jól illeszkednek, és könnyen kiegészítik a karcsú farmereket, és mégis a nyeregből leszállva jól mutatnak a hosszú szoknyákkal és a romantikus ruhákkal. A stíluson kívül ez a boka cipő védelmet is nyújt, megfelel az EN 13634: 2017 harmonizált műszaki szabványban foglalt követelményeknek. Tény emellett, hogy a lábat megfelelően támasztja alá anélkül, hogy szorosnak éreznénk a lábon. A boka részen és a sebességváltónál megerősítéseket kapott a fokozott védelem érdekében.

Stylmartin Pearl-J

Csúszásmentes, kopásálló talpa könnyed viseletet biztosít séta közben, cipzáras rögzítése könnyebbé teszi a fel- és levételét. Mi van, ha az időjárás hirtelen rosszra fordul? A vízálló membránon kívül a teljes kikészítésű bőr felső rész biztosítanak száraz lábakat. A hölgyek 36 és 42 közötti méretekből választhatnak. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes