Hepco-Becker kiegészítők BMW-re

A német túra kiegészítőiről ismert gyártó 2019-es BMW modellekhez készített kiegészítőkkel jelentkezett. Az R 1250 GS Adventure és az R 1250 R roadster modellekhez poggyásztartót, tanktáskát és a motor védelmét szolgáló eszközei méltán számíthatnak a tulajdonosok érdeklődésére.

A BMW új R 1250 GS Adventure 136 lóerős motorja nem okoz csalódást akár a vadonban vagy csak az autópályán utazunk vele.

Hepco Becker BMW-re

A túra endurok királynőjével a kirándulásokhoz természetesen poggyász is szükséges, ezért rengeteg tartozékot fejlesztettek ki a típushoz. Gyors kötéssel levehető csomagtartó három különböző színben áll rendelkezésre, valamint egy rögzített kivitelű antracitban várja a felhasználókat. Egy ilyen Enduro számára az Xplorer készlet sem hiányozhat.

Hepco Becker BMW-re

Az egész dolog kombinálható a jól ismert az Alu- vagy Easyrack rögzítőkészletekkel. Kisebb kiruccanásokhoz a C-Bow tartó és a Lock-it tankgyűrű tökéletes megoldás lehet a szükséges dolgok elhelyezésére. LED-es kiegészítőfények biztosítanak nagyobb biztonságot, ennek felszerelése egyszerű a bukócsőre. A védelem terén még vannak újdonságok, mint a stabil kézvédő vagy az oldal állvány szélesítése, ami az egyenetlen talajon jelent biztonságos letámasztást.

Hepco Becker BMW-re

Az újratervezett motor idomról és hűtőrácsról könnyen felismerhető, az új R 1250 R. Elődjéhez képest a teljesítménye 136 lóerőre emelkedett, így az új Roadster igazán tökéletes útitárs kisebb és nagyobb utazásokhoz! A Hepco-Becker kínálatában megtalálható felső dobozok rögzítésének négy módja van.

Hepco Becker BMW-re

Az Alu vagy Easyrack rögzítő felkerül az új Roadster eredeti csomagtartójára, vagy az oldaltartókhoz rögzítik. A puha táskákba kényelmesen elfér minden, a szélesítésével növelhető a rakodó kapacitása. Ezekhez a táskákhoz egy alig észrevehető C-Bow tartót fejlesztettek ki. Megfelelő gyűrűvel a tanktáskák rögzítése sem okoz gondot.

Hepco Becker BMW-re

A védelem és a megjelenés érdekében a bukócsövek fekete, ezüst és antracit színben kaphatóak a típushoz. További biztonságot nyújtó kiegészítő a kardántengely védő, valamint az oldal állvány szélesítő.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes