Oldtimer Show 2019

2019. április 5-7-ig ismét a Magyar Vasúttörténeti Pakban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye az Oldtimer Show. A szervezők megint vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek: 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, oldtimer traktorok, katonai járművek, buszok, teherautók és gőzmozdonyok. 500db válogatott veterán jármű kerül bemutatásra! Minden járműtípusból csak 1-1 példány. A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is bemutatásra kerülnek, de nem fognak hiányozni a szocialista korszak gyöngyszemei sem.

2019. április 5-7-ig ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban (1142 Bp. Tatai u. 95. GPS koordináták: É 47°32’29,60″ K 19°05’42,80″) kerül megrendezésre a nemzetközi veteránjármű rendezvényünk, mely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer jármű kiállítása.

Oldtimer Show 2019

Idén minden eddiginél több külföldi oldtimer jármű kerül bemutatásra a füstiben! A rendezvényen veterán autók és motorok, teherautók és buszok, katonai járművek, traktorok és stabil motorok, valamint gőzmozdonyok és oldtimer vasúti kocsik kerülnek bemutatásra. Te is jelentkezhetsz kiállítónak, ha szép veterén járművel rendelkezel! Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan CSALÁDI program, ami számos kiegészítő programjával egész napos kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. A rendezvény teljes területe 10 hektár! A Vasúttörténeti Parkot és a hozzá kapcsolt Víztorony Parkot egy hétvégére telerakjuk látványossággal! A fő látványosság az Orient és a West mozdony körfűtőházakban elhelyezett veterán autók és motorok kiállítása.

Oldtimer Show 2019

A kiállításra beválogatott járművek között 2019-ben az eddiginél is nagyobb számban fognak szerepelni külföldi gyűjtők, klubok és restaurátorok oldtimer járművei. Igazán értékes és nagyon különleges oldtimer autókból sokat készülünk bemutatni. Az Oldtimer Show sajátossága, hogy minden járműtípusból csak egyet mutatunk be, a fellelhető legszebb példányt! Minden évben más kiállítási anyagot mutatunk be, olyanokat amik más rendezvényeken a közelmúltban nem voltak láthatók. Az Oldtimer Show Magyarországon egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb autók és motorok sokasága! A legszebb autók mellett korabeli ruhákba öltözött lányok örömmel állnak majd modellt az emlékfotók elkészítéséhez. A 2018-ban bemutatott új interaktív látványosságot közkívánatra megismételjük, de most egy kicsi másképp: egy oldtimer Datsun sportautót fog ősszeépíteni a restaurátor csapat a rendezvény 2,5 napos nyitvatartása alatt.

Oldtimer Show 2019

Az összeépítésről óránként fotót készítünk, így vasárnap este már az összeépítés teljes folyamata látható lesz egy monitoron.Az Oldtimer Show-n kiállított veterán járművek rangos oldtimer szépségversenyen vetélkednek a 33db látványos díjért: „szelep kupa”. A díjakat szakmai zsűri fogja odaítélni. (A látogatók számára a fotózás és a videó készítés engedélyezett, magán célú felhasználásra. A sajtó képviselőinek a filmezési, tudósítási szándékukat e-mailben előre kell jelezni a szervezőnek.) A külső területeken a nagyobb járművek kerülnek kiállításra: teherautók, buszok, harckocsik és egyéb katonai járművek, traktorok és stabil motorok. 2019-es újdonság az USA nagyvasak kiállítása a 3 napos „ACCH Találkozó” néven, a Víztorony Parkban lesz látható. Ugyanitt kerülnek bemutatásra: a traktorokat és a stabil motorokat, melyeket folyamatosan indítgatják az öreg szakik. Az oldtimer buszokat meg lehet nézni belülről, illetve a harckocsikra fel lehet mászni a járműparancsnok engedélyével. A Víztorony Parkban naponta változó kiállítási anyaggal találkozhatnak a látogatók, ugyanis ezen a részen kerül megrendezésre az „Oldtimer Találkozó” is. Ez lesz az oldtimerek szabadtéri kiállítása, ahol az előre regisztrált oldtimer autókat fogjuk elhelyezni. A rendezvényre a belépőjegyeket elővételben 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni, 2019. márc. 31-én éjfélig.

Oldtimer Show 2019

A jegyértékesítő rendszerünk megváltozott! A szolgáltató váltással járó változás, hogy a jegy vásárlókra ezentúl semmilyen adminisztrációs költség nem lesz áthárítva. A jegykezelés is leegyszerűsödik, minden bejáratnál lesz online jegy elfogadó terminál. (mostantól a jegypénztáraknál nem kell majd sorban állni az elővételi jeggyel) Az elővételi jegyek az oneticket irodájában (1066 Bp., Teréz krt. 22.) készpénzzel, SZÉP kártyákkal és Erzsébet utalvánnyal is meg lehet vásárolni, szintén márc. 31-ig. A belépőjegy árak: felnőtt 4.000Ft, gyerek 3.000Ft (3 éves kor alatt díjmentes), nyugdíjas 3.000Ft, családi 11.000Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány. Bővebb információk a rendezvényről: www.oldtimershow.hu .

Szöveg és kép: Oldtimer Show Kft.

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes