BMW ruházati kollekció – 2019

A BMW a ruházat terén 2019-ben is a legmagasabb színvonalat képviseli. Különösen az egyrészes ProRace sportruházat a széles választékkal és a motorosokra szabható opciókkal és felszerelés változatokkal ígér sokat. A választásban nagy segítséget nyújt az új online tervező program. A ProRace csizma és kesztyű használatával válik tökéletessé a felszerelés. A teljesség igénye nélkül, az idei évre bemutatott ruházati újdonságok a továbbiakban.

Az új Roadster nadrág és dzseki ideális „minden egyben” ruházatként akár sportos beállítottságú vezetőknek is megfelelő.

BMW ruházat 2019

A Bowler sisak rendkívül egyszerű megjelenését a részletek finom kivitelezése emeli. Ehhez kiválóan illeszkedik a Club Spezial bőrkabát, aminél az ördög a részletekben bújik meg. A hímzés a galléron egy korlátozott darabszámban előállított termékről árulkodik, így már minden érthető.

BMW ruházat 2019

Az új sportos RaceFlow kabát nyáron nagy lélegzőképességével biztosít komfortos utazást. A hálós anyag, tökéletes szellőzést biztosít a test és a karok számára.

BMW ruházat 2019

A Rider nadrágot tökéletes funkcionalitás jellemzi, az erős szél és a rossz időjárás sem árthat viselőjének. Férfiak és nők számára külön szabással készül. A ClimaProtect nadrág rendkívül praktikus, vízzáró és könnyen fel- vagy levehető a hosszú oldalsó cipzáraknak hála.

BMW ruházat 2019

Az ingázók, akik kénytelenek többször öltözni napközben, azok számára sokkal könnyebbé teszi az életet. A vadonatúj Flow csizmák tökéletesen illenek ehhez a stílushoz, extra rövid száruk miatt melegben tökéletes társként funkcionálnak. A Dry cipők jól állnak farmerhez és a nyári dzseki sorozathoz. A 2019-es szezonra a védőeszközök száma jelentősen bővült.

BMW ruházat 2019

A HighViz mellény, a Strap-on Protector és a Basic és a Pro vesevédők mellett kapható a Protector Vest mellkast és hátat védő ruházati kiegészítő. A stílus tényezőt sem hanyagolták el, ez különösen az egyediségben és a pontos mérnöki munka mottója alapján készülő motorsport kollekcióban ölt testet.

BMW ruházat 2019

A népszerű AirShell, a Club Leather és a DownTown dzsekik és a Rockster kesztyű új színváltozatokban is kapható lesz.

Szöveg: Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes