ÚJ ELECTRA GLIDE STANDARD

A Harley-Davidson Grand American Touring modellek által inspirált, erőtől duzzadó Milwaukee-Eight 107 motorblokk hajtotta új Electra Glide Standard nyers, csontig hatoló túraélményt kínál. Az ízig-vérig túramotorosok számára tervezett modell minden tekintetben képes kiszakítani tulajdonosát a mindennapok taposómalmából. A lecsupaszított lényegre törekvő minimalista szemléletmód egy olyan motorkerékpárt eredményezett, amely tökéletes harmóniában adja át az út élményét.

Olyan alapvető Harley stíluselemeket tartalmaz, mint a legendás denevérszárny fejidom, standard oldaldobozok és öntött alumínium kerekek.

FLHT Electra Glide Standard. Touring.


A legnagyobb hatású dizájn-területeket króm-hangsúlyokkal látták el, némi polírozott szelep-, vezérműtengely- és kuplungfedelekkel fűszerezték, és kiváló minőségű koromfekete alkatrészekkel vegyítették – a hagyományos elemek és a modern trendek metszéspontjában.
Az Electra Standard lecsupaszított lényegének megragadása érdekében a Harley-Davidson túra-család legegyszerűbb, legidőtállóbb és legsarkalatosabb fényezés-stílusaiból válogattunk. A szelep-, vezérműtengely- és kuplungfedeleket krómmal hangsúlyoztuk, kiemelve a blokk V-Twin-alakját.

FLHT Electra Glide Standard. Touring.

Továbbá ezek a részek némi nosztalgikus érzést is meghívnak, így egészen a legelső Electra Glide-ig kidomborodik a modell vérvonala.”” – fejtette ki Brad Richards, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke
A motoros számára kompromisszum nélküli vegytiszta túraélményt nyújtó modellt a H-D Touring családjának legmodernebb motorozási és vezetési technológiájával látták el, mint például az alapfelszerelésnek tekintett elektronikus tempomat, kézzel állítható emulziós hátsó lengéscsillapítók, 49mm-es első villák kettős szabályozószelepes felfüggesztéssel, valamint Reflex integrált Brembo fékek ABS-el.

FLHT Electra Glide Standard. Touring.

Szíve a Milwaukee Eight 107 köbinches (1746 cm3) bikaerős motorblokk, amely elegáns, modern stílusjegyeivel tiszteleg a márka korábbi Big Twin erőforrásai előtt. Gyors reakcióképessége, nagyfokú húzóteljesítménye és a legendás Big Twin duruzsolás azt a teljesítményt és motorozási élményt biztosítja, amelyet a motorosok világszerte elvárnak.
A modell Vivid Black fényezéssel érhető el, ára 20 500 euro+Áfa.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes