Indian Roadmaster Elite 2019

A limitált kiadású Roadmaster Elite klasszikus túramotorokra jellemző tulajdonságokat vegyít az ikonikus Indian stílussal. A 2019-es modell számos exkluzív prémium funkcióval büszkélkedik, beleértve a kézzel festett, egyedi ihletésű fényezést, valamint a felső prémium kategóriába tartozó felszereltséget. Mindegyik Roadmaster Elite egy művészi remekmű, amit Wildfire Red Candy és Thunder Black Crystal festés jellemez, valódi 24 karátos arany csíkozással. Minden motor aprólékos kézi festési folyamaton megy keresztül, ez közel 30 órát vesz igénybe a gyártás során.

A 2019-es év újdonsága 600 wattos PowerBand Audio Plus rendszert kapott, ami kivételesen tiszta hangzást biztosít a burkolatba és a dobozokba szerelt hangszóróknak köszönhetően.

Indian Roadmaster Elite 2019


Ennek a rendszernek a teljesítménye 50% -kal hangosabb, mint a 2019-es Roadmaster-be épített alap. A PowerBand Audio Plus rendszer egy továbbfejlesztett kilenc sávos dinamikus hangszínszabályozóval rendelkezik, amely automatikusan beállítja az adott frekvenciákat az optimális szintre a járműsebességének megfelelően, hogy kompenzálja az út, a szél és a motor zaját és kristálytiszta hangminőséget biztosítson minden időben.

Indian Roadmaster Elite 2019

A Roadmaster Elite egyedülálló kiegészítő kényelmi szolgáltatásai közé tartoznak a bőr utaskarfák, tágas alumínium vezető és utas trepnik, alumínium borítású tükrök és króm lökhárítók.
„A Roadmaster Elite prémium turisztikai élményt nyúj azoknak, akik a legjobbat igénylik” – mondta Reid Wilson, az Indian igazgatója. „Tényleg nem maradunk le, olyan stílus- és kényelmi funkciókat csomagoltunk egybe, amelyek a túra élményt új szintre emelik.”

Indian Roadmaster Elite 2019

Az erőteljes Thunder Stroke 111 motor 3000-es fordulatszámon 151 Nm nyomatékot szolgáltat és kivételes gyorsulásra képes már alacsony fordulatszámról. Három választható mód közül választhat a vezető a motorozási stílusnak megfelelően Tour, Standard és Sport verziók állnak rendelkezésre.
Amikor a Thunder Stroke 111 eléri az üzemi hőmérsékletet, és a környezeti hőmérséklet meghaladja a 15 ° C-ot, a hátsó henger automatikusan kikapcsol, amikor a motorkerékpár áll.

Indian Roadmaster Elite 2019

Így kevesebb motorhő keletkezik lassú mozgás során vagy dugóban állva. A hátsó henger azonnal újra indul, ha a gázkaron keresztül a fojtószelepet aktiválják és a teljes teljesítmény zökkenőmentesen ismét rendelkezésre áll. A Ride Command rendszer a legnagyobb, leggyorsabb és leginkább testre szabható információs és szórakoztató rendszer két keréken.

Indian Roadmaster Elite 2019

A 7 hüvelyk átlóval rendelkező, érintő képernyős kijelző kesztyűben is jól kezelhető, a megjelenített információk igény szerinti kombinációban jeleníthetők meg.

Indian Roadmaster Elite 2019

Bluetooth kapcsolattal és egy mobilalkalmazás segítségével könnyen elérhetők a járműben tárolt adatok. Akár 100 ponttal rendelkező útvonalat is lehet tervezni a Ride Command weboldalán, és ez vezeték nélkül továbbítható a motor navigációs rendszerébe.

Indian Roadmaster Elite 2019

Ezen kívül a Roadmaster Elite rendelkezik minden olyan prémium túra kiegészítővel, amely ebben a kategóriában elvárás lehet. Teljes LED világítás, valódi bőr huzat az üléseken, fűtött vezető és utas ülés, ABS, fűthető markolat, kulcs nélküli indítás, motorosan állítható szélvédő, időjárásálló, távirányítással nyitható nyeregtáskák, tágas hátsó doboz, amely két zárt sisaknak elegendő hellyel rendelkezik és a legfontosabb, hogy több mint 140 literes tárhely áll rendelkezésre a csomagoknak.

Indian Roadmaster Elite 2019

Az alap modelltől eltérően számos kényelmi és stílus tartozék áll rendelkezésre a gyári kiegészítő katalógusban, például a középállvány, szabott sárvédő és 19-es első kerék az agresszívebb megjelenés érdekében. A korlátozott darabszám miatt érdemes az érdeklődőknek mihamarabb felkeresni Indian márkakereskedőjüket.

Szöveg: Buny

Kép: Indian

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes