Brit egyéni klasszikus Hepco-Becker kiegészítőkkel

Az ergonómiailag kialakított vezetőülés és az előrehelyezett lábtartók fokozott kényelmet nyújtanak a Triumph vadonatúj Bonneville Speedmaster néven futó motorkerékpárján. A nagy nyomatékú 1200 cm3-es motor segítségével, az egyedi tervezésű bobber 25% -kal nagyobb teljesítményt nyújt mint elődje. A gyárilag kialakított múlt századot idéző külső a hozzá illesztett kiegészítőkkel válik igazán vonzóvá.

Ezenkívül a 12 literes üzemanyagtartály tovább javítja a hosszabb túrákra való alkalmasságot.

Triumph Speedmaster – Hepco-Becker

Egy ilyen klasszikus külsővel rendelkező motoron korlátozottak a csomag szállítási lehetőségek és itt lép be a képbe a Hepco-Becker.

Triumph Speedmaster – Hepco-Becker

Készítettek fekete és króm tartó konzolt oldaldobozok rögzítésére, ami alkalmas a koffer programban szereplő merev oldalfalú tárolók rögzítésére. Bőr vagy puha táskákhoz a láthatatlan C-Bow tartó fekete vagy króm kivitelben is elérhető azok számára, akiknek kevesebb tároló kapacitás is elég, de emelllett fontos a motor stílusos megjelenése.

Triumph Speedmaster – Hepco-Becker

A C-Bow vagy a doboztartó konzol kiegészítéseként is felszerelhető a hátsó csomagtartó, ez könnyen rögzíthető a motor gyári utas kapaszkodójához. Bukócsővel is készültek a német gyártónál, a védelem és stílus kettősének fenntartása mellett fekete vagy króm kivitelben lehet kapni.

Triumph Speedmaster – Hepco-Becker

Az esztétikus fekete iker lámpák tovább fokozzák a cruiser megjelenést, és optimálisan világítják be az utat.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes