KV32 Orlando, a Kappa új felnyitható sisakja

A márka új, felnyitható csúcsminőségű sisakot mutatott be, aminek nevéről az Egyesült Államok jut az eszünkbe, de ez ne tévesszen meg senkit, ez ízig-vérig Made in Italy. A KV32 Orlando két változatban Basic és Linear kivitelben kapható, amelyek csak színben különböznek. Mind nyitott, mind zárt állapotban megfelel a kettős, nyitott-zárt sisakokkal szemben támasztott követelményeknek.

Sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően a moduláris sisak ideális választás lehet mindenkinek várostól a hegyi szerpentinekig.

Kappa KV32 Orlando


Valójában a nyitott arc rész lehetővé teszi a kommunikációt és jobb szellőzést biztosít a városi ingázás során. Túra közben a melegebb időszakokban, alacsony sebességnél, ez az opció kifejezetten előnyös, mert a  menetszél hiánya miatt nem szellőzik át jól egy zárt sisak. Nagyobb sebességnél lezárva csökken a zaj és az arc védetté válik. Ez a modell növeli a márka túra sisak kínálatát, a KV31 Arizona modell mellett, – ami zárt bukósisak – lehetőség adódik a kollekcióból nyitható sisakot is választani.

Kappa KV32 Orlando

Az újdonság feltűnő stílusát erős színek kombinációja és egyedi grafika teszi teljessé, hogy az alapverzió hét színe mellett az egyedi igényeket is ki tudják szolgálni. A műszaki előírásoknak megfelelő héj kialakítás mellett a sisak gyors kioldós állszíja biztosítja a könnyű fel- és levételt. A szellőzést két elöl elhelyezett nyíláson lehet szabályozni – homlok felett és az állvédőn -, a hátsó részen elhelyezett szellőzőnyílást vízszintesen helyezték el a fejztető mögött. A plexi öt állása, és Pinlock előkészítése teszi jól használhatóvá zordabb időjárási körülmények között is.

Kappa KV32 Orlando

A kis füst színű, beépített napszemüveg verőfényes nyári napokon emeli a komfortot. A bélés antiallergén anyagból készült, kivehető és mosható. A méret tartományt úgy alakították ki XS / 54-től XXL / 63-ig, hogy hölgyek és urak egyaránt megfelelőt választhassanak a kollekcióból.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes