Husqvarna automata kuplunggal

A Husqvarna VITPILEN 401 és SVARTPILEN 401 modelljei új szintre léptek a Rekluse Radius X automata tengelykapcsolóval. A legújabb technológia bevezetésével növekedett a teljesítmény, ezen keresztül az utazás élménye is új dimenzióba került.

A szakemberek által tervezett, a Husqvarna legmagasabb minőségi követelményeinek megfelelő Rekluse Radius X Centrifugal Force tengelykapcsoló egy innovatív EXP automata tengelykapcsoló tárcsával kombinációjával teszi lehetővé a könnyedebb váltást.

Husqvarna automata kuplung


A meglévő kuplung gyors és egyszerű cseréjét követően az új egység egyenletesebb tengelykapcsoló csatlakozást biztosít és javítja a tapadást az erőátviteli rendszerben. A készlet beszerelésével kiküszöbölhető a motor lefulladásának veszélye indításkor, kemény fékezéskor vagy egyszerűen a motor megállása esetén. Az automata tengelykapcsolóval még könnyebben vezethető, indítható és leállítható a motor anélkül, hogy a tengelykapcsoló karját kellene használni.

Husqvarna automata kuplung

A Rekluse Radius X automata tengelykapcsoló-készlet beépítésével nem olyan fárasztó az utazás, nagyobb távolságokat tudnak a VITPILEN 401 vagy SVARTPILEN 401 gépek tulajdonosai megtenni. Nagyobb hangsúlyt fektethetnek menet közben az ideális ív választásra, ezáltal nő a kifinomult egyhengeres gépek használhatósága.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes