Indul a szezon a Harley-nál

Teszthétvégével, születésnappal és szezonnyitó ünnepséggel indítja a szezont a Harley-Davidson. Sok szeretettel, csillogó vasparipákkal és szülinapi meglepetésekkel várják a kétkerekűek szerelmeseit április első két hétvégéjén. Te is szívesen nyeregbe pattannál? Akkor ott a helyed!

A Harley-Davidson tesztkamion április 13. és 14. között Budapestre érkezik. A legújabb 2019-es modellek várják a motorozni vágyókat a Harley On Tour elnevezésű teszthétvégén.

Harley szezonnyitó


23 legendás motorkerékpár alkotja a kipróbálható tesztmotorok flottáját, a sportos, vagány Sportsterektől a bitang jó Softail modelleken át egészen a nagy túramotorokig. A tesztvezetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés és további információ ITT. Facebook esemény ITT.

Harley szezonnyitó


Idén 20 éves a Harley-Davidson Budapest, eme jeles alkalomból ünnepi köntösbe öltöztetik a már hagyománynak számító
szezonnyitó összejövetelt. Nagy motoros felvonulással, élő koncerttel, finom ebéddel, akciókkal és számos meglepetéssel készülnek.

Harley szezonnyitó

Az április 6-án, szombaton megrendezésre kerülő eseményre meleg szívvel várják a motorosokat, hiszen mindenkiben van egy kis Harley… Facebook esemény ITT!

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes