Ducati Multistrada Hepco-Becker öltözékben

A Testastretta DVT 1262 motor beépítésével a Multistrada 1260 Enduro folytatja a cég által kitaposott kalandtúra útvonalat, amelyet az előd modell már kitaposott. Az új erőforrás mellett az elektronika is fejlődött, már kanyar ABS, a gyár által fejlesztett kipörgésgátló, futómű állítás és hegy meneti elindulást segítő rendszer segíti a vezetőt.

A túrázás szerelmesei sem fognak csalódni, a Hepco-Becker elkészítette a Ducati legújabb enduro típusához igazított poggyász programját.

Ducati Multistrada 1260 Enduro – Hepco-Becker

A túra doboz tartóktól a C-Bow rendszerig számos lehetőséget kínál a német gyártó. A dobozokat hosszabb túrákra, a rövidebbekre a puha oldal táskákat ajánlják. A gyors rögzítéshez a Lock it rendszerű tankgyűrű szolgál, egy tanktáskával kombinálva máris könnyebb a városi rohangálás.

Ducati Multistrada 1260 Enduro – Hepco-Becker

Nagyobb kapacitású tanktáska és három doboz, már készen is áll a végtelen meghódítására az újdonság. Azoknak is kínálnak megoldásokat, akik a keményebb terep bevetéseket szeretnék élvezni a Ducatival. A bukócső nem hiányozhat egyetlen ilyen motorról sem, ahogy az oldal állvány alsó felfekvési felületének szélesítésére is találtak megoldást a Hepco-Becker-nél.

Ducati Multistrada 1260 Enduro – Hepco-Becker

Az Alu- és Easyrack rendszerekhez könnyen csatlakoztathatóak a kínálatból a felső dobozok. Nincs más hátra, mint tanulmányozni a típus specifikus kínálatot, és az egyedi elgondolások alapján kialakítani a tulajdonos ízlésének és igényeinek megfelelő Ducati Multistrada 1260 Enduro-t.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes