Stylmartin Stealth EVO Air – Irány a pálya!

Az évek során a legmagasabb színvonalra fejlesztett lábbeli számos változatban és speciális kiadásban látta már meg a napvilágot. Most azonban „levegőt” adtak hozzá, és nyári napokon ennek nagy szerepe van viselés közben. A Stealth EVO Air megtartotta a jellegzetes, sportos kialakítását, ami különösen hatékony szellőzést biztosít a mikroszálas perforált felületének köszönhetően a lábfej felületén. Ezt a modellt fekete-sárga színkombinációban kínálják a versenyzői vénával megáldott motorosoknak.

A verseny csizmák piacán a márka egy igazi különlegesség a Stealth EVO modellel, amelyet most EVO Air változatban kifejezetten a meleg napokra szántak.

Stylmartin Stealth EVO Air

A Stealth EVO Air rendszer ugyanazon filozófia mentén született, mint a versenyzők csizmái, de a „perforált” nyári változat növeli a kényelmet a lábvédelem szintjének megtartásával. A megjelenése friss és dinamikus benyomást kelt, a fekete és a neon sárga színárnyalatok jellemző kombinációja kiváló választás azoknak, akik kiemelkedő verseny szellemben égnek. A Stealth EVO Air megfelel a CE EN 13634: 2010 szabvány által támasztott követelményeknek.

Stylmartin Stealth EVO Air

A sarokcsillapítás és a boka merevítés megakadályozza a traumás sérülések kialakulását. Említésre méltó még a poliuretán váltóvédő és a lábujjaknál elhelyezett cserélhető protektororok kialakítása. Klasszikus fedett cipzárral könnyebb a fel- és levétel, a mikrométeres csatokkal egyszerű a rögzítés.

Stylmartin Stealth EVO Air

Különlegessége a szellőzés, a légáramlást a saroknál légbeömlővel lehet szabályozni, míg a léghálós bélés lehetővé teszi a láb “lélegzését” és ehhez még pluszként antibakteriális betét is jár. A csizma 40-től 47-es méretig kapható a szakkereskedésekben.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes