Kawasaki W800 – 2019

A W800 Street és a W800 CAFE modellekkel új korszak kezdődik a japán gyár klasszikus motor családjában. Az A2-es vezetői engedély kategóriának megfelelő 35 kW-os teljesítményével, új vázzal, fékkel és számos egyéb részlettel tiszteleg a márka több mint fél évszázaddal ezelőtti, 1966-os ikonikus W1 modell előtt.

A típust jól ismerők könnyen észreveszik a változtatásokat és a finom újításokat.

Kawasaki W 800 – 2019


Ilyen például az újratervezett műszer egység, amely készen áll arra, hogy megfeleljen a pótolhatatlan hagyomány és az innováció keverékét értékelő motorosok igényeinek. Jobban megnézve a vázat, látszólag hasonlít az előző W800-nál használttal, de a csövek átmérője és azok falvastagsága növekedett, ami a nagy átmérőjű kerekek és a 41 mm átmérőre hízott első villa révén megváltozott a motor kezelhetősége is.

Kawasaki W 800 – 2019

Újdonság a LED világítás a krómozott fényszórótól a hagyományos stílusú hátsó lámpákon keresztül az indexekig. Az ABS és az új hátsó tárcsa a klasszikus vonalak megtartásával egy-egy újítás, ahogy a motor Euro 4 előírásinak megfelelő kibocsátási értékei. Felismerve a retro gépek stílus tendenciáját, a W800 Street a tagadhatatlan klasszikus megtestesítője egyenes kormányával és az alacsony profilú ülésével. Itt az egyszerű huzat és a kialakítása nagyszerű alapot nyújt a további személyre szabáshoz.

Kawasaki W 800 – 2019

A középpontban természetesen az a 773 köbcentis hosszú löketű motor áll, amely alacsony és közepes fordulatszám tartományban leadott legnagyobb forgatónyomatékra és teljesítményre van hangolva. A motor járása mindig emlékeztetni fogja vezetőjét arra, hogy egy két hengeres motoron ül. Természetesen az üzemanyag-befecskendezés tiszta, hatékony és problémamentes működést tesz lehetővé két kipufogóval, a 360º-ban eltolt forgattyús tengellyel szerelt motorokra jellemző tulajdonságokkal.

Kawasaki W 800 – 2019

A W800 CAFE esetében a műszaki tartalom megegyezik, de az 1960-as évek stílusos fényszórót körbe ölelő idomával, „M” alakú kormányával, és két személyes cafe racer ülésével a sportos klasszikusra vágyó közönséget kívánja megszólítani.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes