Moto Guzzi V85 TT Hepco-Becker öltözetben

A kettőzött “T” a MOTO GUZZI új V85 TT modell nevében nem véletlen, Tourist Trophy a jelentése. Az új típus alap felszereltségébe tartozik a LED-es lámpa, sebességtartó automatika és a digitális TFT kijelző. A Ride-by-Wire gázkar, a teljesítmény variánsok közötti választás lehetősége, az ABS és az ASR biztosítja a kényelmet, a biztonságos és sportos motorozást.

A technológia, a funkcionalitás és a megjelenés zökkenőmentes átmenetéhez nélkülözhetetlen a klasszikus utazási kiegészítők sora.

Moto Guzzi V85TT – Hepco and Becker

A 80-as évek stílusának különleges, Claudio Torri féle V65 TT-jére emlékeztet, aki 1985-ben részt vett ezzel a legendás Dakar Rally-n magán versenyzőként. A 210 mm-es rugóút miatt a TT több mint egy utazó enduro. A lenyűgöző, léghűtéses, hosszirányban szerelt 90 ° V2-es, 853 cm3-es és 80 LE teljesítményű motor teher viselő funkciót tölt be, amely így még nagyobb stabilitást biztosít. A GUZZI V7 és V9 modelljeivel összehasonlítva ez a motor 2,5 kg súly megtakarítást könyvelhet el csak az új váz kialakítása miatt.

Moto Guzzi V85TT – Hepco and Becker

Ez a különleges motor, különleges csomagrendszert igényel. Ezért, az Enduro szokásos magas kipufogó helyzetének köszönhetően, egy stabil aszimmetrikus poggyász kialakítást kellett létrehozni, hogy könnyen lehessen felszerelni a speciális Endurohoz készített kiegészítőket. A típushoz Xplorer dobozokat ajánl a Hepco-Becker, mert erős alumíniumból készültek, és két méretben és két színben kaphatók.

Moto Guzzi V85TT – Hepco and Becker

Ehhez a motorhoz a 30 literest a bal oldalra, felsőnek és a jobb oldalon a 40 literes illik. Akik jobban kedvelik a műanyagot, a junior / junior flash enduro szett a legjobb választás. Az Alu- Easyrack használatával másodpercek alatt fel lehet szerelni egy felső dobozt, ami rövidebb utak során akár két sisak elhelyezésére is alkalmas. A Lock it tankgyűrű gyors tanktáska levételt és felhelyezést biztosít a mágneses funkciójával kiegészítve.

Moto Guzzi V85TT – Hepco and Becker

Azok számára, akik a hétvégén rövidebb túrákat szeretnének, és nem akarnak egy teljes bőröndrendszert felszerelni, a C-Bow karcsú, összetéveszthetetlen kialakítása a legegyszerűbb csomagszállítási megoldás C-Bow táskákhoz vagy az Orbit dobozhoz. Ha a motor egy esés következtében alkalmatlanná válna a közlekedésre, az meglehetősen bosszantó lenne. Az utazások ilyen esetben hirtelen véget érnek, de van megoldás: bukócső.

Moto Guzzi V85TT – Hepco and Becker

A jól kinéző és funkcionális kiegészítő jól illeszkedik a V85 TT-hez fekete színével. A megjelenéshez védelmi funkció is társul a lámpa védőburkolata esetében, nem csak a külcsín emelése volt a tervezők célja. Az oldal állvány szélesítés biztonságos megállást tesz lehetővé durva terepen is.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes