Éles és klasszikus vonalak – Honda CB 1100 EX és RS

A retrobike stílus reneszánszát éli, és ennek az érának kiemelkedő képviselői a Honda CB 1100 EX és RS. Az RS erősen emlékeztet a 70-es évek versenygépeire. Az esztétikus vonalakkal rendelkező tank, a javított 43 mm-es villa és a két hátsó Showa lengéscsillapító a radiálisan rögzített, erőteljes négydugattyús féknyereggel egy igazi gyöngyszem a úton.

Az EX-nél acél ráfokat tart a Showa felfüggesztés és LED világítással egészítették ki a klasszikus lámpatesteket. A lenyűgöző, négy hengeres motor új szívó- és kipufogószeleppel rendelkezik, és most már csúszó kuplunggal ez a modell egy klasszikus ruhába öltöztetett 21. századi motor.

Honda CB 1100 Hepco-Becker

A történetük a Honda CB 750 Four-al kezdődött, és a CB 1100 méltó leszármazottja a klasszikusnak. A Hepco-Becker az újításokat szem előtt tartva újított kollekcióján és a C-Bow krómozott kivitele mindkét modellhez kapható. Két évvel ezelőtt már FejlesztettEk egy csomagtartót és egy C-Bow tartót az RS számára.

Honda CB 1100 Hepco-Becker

A felső doboz kapacitás bővítése nem jelent problémát az Alu- és Easyrack segít elviselni a nagyobb terhelést. A Miniracken könnyen rögzíthető egy kisebb hengerzsák, ha valaki stílus gyilkosnak tartaná a műanyag dobozt egy ilyen motoron. A Lock it tankgyűrű lehetővé teszi a különböző méretű tanktáskák gyors felhelyezését vagy levételét.

Honda CB 1100 Hepco-Becker

A CB 1100-as tartozék kínálatának része a krómozott bukócső, ami tökéletes vizuális kiegészítése a motor által megtestesített stílusnak és megfelelő védelmet nyújt egy esés során.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes