Clover Outland

Ennek a márkának a túra ruházat kínálata a piac legszélesebb körét fedi le. Ebben az összefüggésben a háromrétegű modellek képesek bármilyen időjárási körülmény kezelésére. Ezek a technikai jellemzőkön alapuló tulajdonságok együtt járnak azzal, hogy ezek a ruhadarabok a legmagasabb színvonalat képviselik az árak terén is. Ez nem így van az OUTLAND kabát esetében, ahol a kivétel erősíti a szabályt, a 100%-ig vízálló, férfi és női fazonban kapható ruhadarabokkal.

Ha mindenki számára nem világos a háromrétegű ruházat funkcionalitása, ami azon az elven alapul, hogy a hőszigetelésen kívül a vízálló membrán is eltávolítható.

Clover Outland

Ez teszi lehetővé teszi, hogy a motoros gyorsan kezelje a hőmérséklet és az időjárás változásait. Ha ez a fajta dzseki keltette fel valakinek a figyelmét, de a költségvetés egy kicsit „szűkös”, akkor kell figyelembe venni a Clover 3 rétegű olcsó kabátját.

Clover Outland

Ezt a kabátot Outlandnak hívják a túrakabátot, amely három különböző színben kapható férfi és női változatban. Az Outland Duratek-4 anyagból készül, a szükséges zónák megerősítve, a belső része hőszigetelő rétegből és vízálló Aquazone membránból áll. A motorozással kapcsolatos műszaki jellemzők listája szinte végtelen. Csak gondoljunk az első és hátsó szellőztető rendszerre, amit optimalizáltak a levegőáramlás érdekében, valamint a jobb illeszkedéshez alkalmazott rendszereket.

Clover Outland

Ezekkel válik lehetővé, hogy még a belső rétegek eltávolítása után is jól illeszkedjen ismét a kabát. Egy túra kabáton soha nem lehet elegendő rakodóhely, itt két nagy és könnyen hozzáférhető zseb található elöl, széles hátsó zseb és két kisebb belső zseb. Az EC1621-1: 2012 szabvány előírásai alapján készítették el a vállakra és a könyökre a protektorokat, és a kabát hátsó oldalán, belül kialakított helyre az igényeknek megfelelő gerincvédő helyezhető be.

Clover Outland

A férfi méretek S-től 4XL-ig tartanak, a hölgyek XS-től XL-ig választhatnak fekete – szürke, fekete – sárga és teljesen fekete színekben fazontól függetlenül. A termékkel kapcsolatban további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes