Lépj egy teljesen új szintre – YZF-R 125 2019

A vadiúj Yamaha YZF-R125 2019. januárjában mutatkozott be, mint a Yamaha valaha volt legjobb 125 köbcentis szupersport motorkerékpárja. A YZF-R125-ben tökéletesen keveredik az R-sorozat és a versenyzői DNS, amelyet a különböző kategóriákban versenyző csapataink hosszú évekig tartó tapasztalatszerzése után alakítottunk ki.

Májustól ez a meghatározó DNS még inkább érezhető lesz: a Yamaha legendás MotoGP csapatától örökölt tiszta versenyszellemmel kiegészülve ölt testet az YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP különleges kiadásában.

Monster Yamaha YZF-R 125

Az YZF-R125 exkluzív kiadása tökéletesen megfelel versenyzői pedigréjének: a Monster Energy Yamaha MotoGP inspirálta megjelenése a MotoGP két szupersztára, Valentino Rossi és Maverick Viñales YZR-M1-es motorkerékpárjáét idézi. Az áramvonalas, agresszív megjelenés összetéveszthetetlen, és azonnal felismerhető a Monster Energy-s karmolásokról, amelyek a pálya fenevadjává teszik. Ezzel a kiadással a motorosok egy lépéssel közelebb kerülhetnek saját versenyzői ambícióikhoz, és saját motoron is büszkén figyelhetik meg a Yamaha versenyzési DNS-ének jeleit.

Monster Yamaha YZF-R 125

Természetesen egy igazi szupersport kategóriájú motorkerékpárnak nem elég csak a stílusos megjelenés: a YZF-R125 ereje sem fog csalódást okozni. A 2019-es, 125 köbcentis modell folyadékhűtéses, négy szelepes szívvel rendelkezik, amelyet teljesen újraterveztek a még nagyobb nyomatékért, és a jobb, egyenletesebb teljesítményért, amelyet egyetlen csuklómozdulattal lehet szabályozni. A motortechnológia mögött színtiszta tudomány áll, hiszen a változtatható szelepvezérléssel (VVA) optimalizálható a dugattyúk időzítése a motor fordulatszámához képest.

Monster Yamaha YZF-R 125

Ez a teljesítményt tekintve azt jelenti, hogy a VVA-rendszerrel az YZF-R125 egyedülálló motorélményt fog nyújtani a nagyobb nyomatéknak és az alacsony fordulatszámról közepesre történő erőteljes gyorsításnak köszönhetően, ráadásul a teljesítmény a nagyobb motorsebesség esetén is megbízható marad. A lenyűgöző és erőteljes teljesítményhez megfelelő kezelési lehetőségek dukálnak. A YZF-R125 legendásan jó kezelhetőségét az optimalizált geometriájú Deltabox váz biztosítja. A vázat a 2019-re tervezett, könnyű, alumínium lengőkar teszi teljessé, amely éppen tökéletesen merev a sportos, agilis és kényelmes utazáshoz.

Monster Yamaha YZF-R 125

A teljesítmény és kezelhetőség azonban mit sem érne a vezérlés nélkül, ezért az YZF-R125 több, az R-sorozatból már jól ismert funkcióval rendelkezik, beleértve a pontos rásegítős és csúszókuplungot, a 41 mm-es, fordított első felfüggesztést, a GP-stílusú kormánykonzolt és a hatalmas, 140 cm-es hátsó abroncsot. A 2019-es, exkluzív YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP kiadás egésze az igazi MotoGP előtt tiszteleg, és 2019- májusától megrendelhető a helyi Yamaha márkakereskedődnél. Az YZF-R125 Yamaha Blue (kék), Tech Black (fekete) és Competition White (fehér) színekben is kapható.

Szöveg és kép: Yamaha Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes