Hevik Zeus és Athena

Egy új rövid kesztyű a HEVIK-től férfiaknak és nőknek, ami a meleg évszakban igazán jól jöhet. A könnyedség, a kényelem és a védelem sportos dizájnnal egészül ki, így képes minden motoros számára vonzóvá válni. A technikai anyagok felhasználása figyelemre méltó, a lélegző háló a kéz szellőzését biztosítja.

A Hevik Olympus sorozatának új tagjait Zeusznak és Athénának hívják. A két változat azonos stílusban és műszaki tartalommal készül, de színösszeállításban nagyon különböznek. A tervezés során nem gondolkodtak “tipikus felhasználó”-ban.

Hevik Zeus

Zeusz és Athena jó választás lehet a városi robogósoknak, a csupasz motoron közlekedőknek de jól jöhet egy kiruccanásnál is. A kesztyű főleg mikroszálas anyagból készült, neoprén, nylon, poliészter és hálós betétekkel. Az egész nagyon tetszetős a szemnek és az érintésnek. A nyárra tervezett modellen az index kapcsolónál és a tenyéren megerősítéseket helyeztek el és a kézhátra átnyúló 3D háló biztosítja a kéz teljes szellőzését. A biztonságot a merev poliuretán védelem biztosítja a csuklón és a kéz széleken, de nem korlátozzák az ujjak szabad mozgását.

Hevik Athena

A csuklónál neoprén betétet helyeztek el és az aktív biztonság érdekében fényvisszaverőt is kapott. Az Athena a fenti technikai jellemzőket úgy reprezentálja, hogy kifejezetten a hölgyek kezére szabták. Mindkét változat két színben fekete, fekete / szürke (Zeus); Fekete, szürke (Athena) készül. A Zeus kínálata S-től 3XL-ig míg az Athene XS-től XL méretig terjed. A kesztyű megfelel az EN 13594: 2015 európai szabvány 1. szint által támasztott követelményeknek.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes