Husqvarna Svartpilen 701 Style

A Husqvarna elkészítette a Svartpilen 701 Style modellt, egy tömör, izomtól duzzadó, utcai versenyekre inspiráló kinézettel rendelkező motort, ami egyediségét hangsúlyozva indul harcba a vásárlókért. Az újdonság stílusos és izgalmas motorozási élményt kínál, a kiegészítő prémium komponensekkel feltűnő bronz, fekete, ezüst színösszeállításban készül.

A küllős kerekek, a CNC technológiával megmunkált lábtartók extra minőséget sugároznak, és a kivitelezés során nagy 0figyelmet fordítottak a részletekre.

SVARTPILEN 701 STYLE

A kormányra, alulra szerelt tükrök és az alumínium feliratok a tank oldalán és a fényezés teszi igazán egyedivé. A tervezés során nagy figyelmet fordítottak a stílus jegyekre, amivel a retro sport motorok rajóngóinak szerettek volna kedveskedni.

SVARTPILEN 701 STYLE

Emellett kiemelkedő teljesítményt nyújt, az erőteljes, egyhengeres, ami 75 lóerőt ad le és 72 Nm forgatónyomatékot állít elő. Az állítható WP felfüggesztés biztosítja, a biztos haladást az úton és a jó kezelhetőséget.

SVARTPILEN 701 STYLE

A Brembo fékek a legújabb Bosch ABS technológia kombinációjával szolgálják a megállást, amit a márkanevek garantálnak. A SVARTPILEN 701 STYLE-hoz is lehetőségük van a tulajdonosoknak további gyári kiegészítő alkatrészekkel személyre szabni motorjukat.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes