MV Agusta Superveloce 800 Serie Oro

Az MV Agusta hamarosan megkezdi a tavaly novemberben bemutatott Superveloce 800 koncepció motorkerékpár gyártását. A „Superveloce 800 Serie Oro” első 300 darabos sorozatának megjelenése 2020 márciusában várható. Addig egy rövid áttekintés, mire készülhetnek a márka hívek.

A „legkeresettebb és leginkább várt kerékpár 2020-ban” a Superveloce 800 Serie Oro pontosan ugyanaz lesz, mint a tavaly novemberben bemutatott koncepció.

MV Agusta Superveloce 800


Az 1970-es évek hangulatának és a korszerű technológia kombinációjának köszönhetően a Superveloce 800 szó szerint ellopta a show-t a kiállításon. A Superveloce 800 műszaki meoldásai emlékeztetnek az MV Agusta dicsőséges múltjára, acél rácsos vázzal, 148 lóerős, három hengeres 799 cm3-es motorral, hat fokozatú sebességváltóval és ikonikus tripla kipufogórendszerrel érkezik majd. A Superveloce 800 TFT műszerfalon keresztül informál a motor- és járművezérlő elektronika által mért értékekről, a Ride-by-Wire gázkar, a gyújtási térképek és a kipörgésgátló az alapfelszereltség része.

MV Agusta Superveloce 800

Timur Sardarov, az MV Agusta vezérigazgatója megjegyezte: „Ez az egyik legszebb és legelegánsabb motorkerékpár, amit valaha is gyártottunk. Ez minden bizonnyal az MV Agusta formatervezési és technológiai örökségének továbbvitelére megfelelő. Attól a pillanattól kezdve, hogy tavaly novemberben megjelent, tudtuk, hogy egy klasszikust alkottunk. A gyár lehetőséget kínál az elkötelezetteknek, hogy online rendeljék meg a hivatalos honlapon a www.mvagusta.com/superveloce-800-serie-oro címen új kedvencüket.

MV Agusta Superveloce 800

A Superveloce 800 Serie Oro márkához exkluzív hátizsák, dzseki, sisak és sok más minőségi kiegészítő készül, így kedveskednek még a rajongóknak. További információval a helyi forgalmazók állnak az érdeklődők rendelkezésére vagy a superveloce800@mvagusta.com címen.

Szöveg: Buny

Kép: MV Agusta

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes