Clover Rainblade

Egy új Clover kabát, sportos szabással, CE minősítéssel „AA” szintnek megfelelően, így lehetne röviden összefoglalni a Rainblade névre keresztelt újdonsáot. A sokrétű dzseki férfi és női fazonnal, tökéletes tavasztól őszig 100% -ban vízálló, és védelmet nyújt a szél ellen a szellőzés biztosítása mellett.

Elsősorban sport- és csupasz motoron közlekedő motorosoknak szánták, de ze nem jelenti azt, hogy más kétkerekűn nem állná meg a helyét. A Clover mindig biztosította a nemek közötti egyenlőséget, ruháik többsége „hölgy” változatban is kapható.

Clover Rainblade


A Rainblade dzseki három fő részből áll, a külső Duratek-4 és Ripstop anyagból, a belső „Aquazone” vízálló membránnal és kivehető béléssel készül. A legmagasabb vízzárás biztosítása érdekében új kettős cipzárt varrnak a kabát elejébe. A meleg napokon a kényelmet a mellkas két nyílásán keresztül (cipzárral nyitva) beáramló, és egy hátsó levegőnyíláson távozó légáramlattal biztosítják, ami átszellőzteti a kabátot. Számos illesztési beállítás lehetséges a karokon (patent), a mellkason, a mandzsettán (tépőzár) a kényelmes viselet érdekében.

Clover Rainblade

A Rainblade még érdekesebbé válik a védelemmel kapcsolatos jellemzők kapcsán. Figyelemre méltó, hogy az egyéni védőfelszerelésre vonatkozó EN 17092: 2017 szabvány szerint tanúsítás során az „AA” szintnek megfelelő minősítést kapott. Ezen túlmenően a kivehető váll- és könyökvédők járnak hozzá, a gerinc védelmét szolgáló protektor helyét kialakították, azonban feláras az 1. és 2. védelmi szintű betét. A „Lady” Rainblade méretválasztéka és a kabát specifikus kivágása kivételével, ugyanolyan technikai jellemzőkkel rendelkezik, mint a férfi fazon.

Clover Rainblade

A két belső vízálló, valamint a külső két zseb elég helyet biztosít a tulajdonos fontos tárgyainak elhelyezésére. A láthatóságot laminált fényvisszaverő felületek segítik. Szín kombinációk: fekete/sárga; fekete/ fekete; Fekete/fehér. Méretek: S-től XXXL-ig (férfi); XS-től XL-ig (női). Az érdeklődők további felvilágosítást a hazai forgalmazótól kaphatnak.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes