GIVI S903A SMART MOUNT RC

Szeretné, ha okos telefontartója vagy navigációja nem a tükrök szárán lenne elhelyezve? A GIVI a merevség és a funkcionalitás újra értékelését követően egy új okos telefon tartót tervezett. Az autóknál az okos telefon rögzítése a műszerfal közelében van, és ezt a széles körben elterjedt szokást valósították most meg a motorkerékpár és robogó tulajdonosok számára.

A navigációs funkció fontos a hétvégi kirándulások vagy a nyaralás során, ezért ebből a szempontból a két kerékre biztonságos és stabil rögzítés kell az okos telefonnak a „műszerfalra”.

Givi S903A


Az új S903A Smart Mount RC jellemzője a központi pozícionálás, a műszerfalon a tükör karjához képest kevésbé érzékeny az ütésekre és rezgésekre. Az S903A tökéletesen illeszkedik a népszerű Burgman 650 és T-Max robogókhoz, valamint a Forza 125/300 robogókhoz is, amelyekre korábban nem készítettek ilyet.

Givi S903A

Az S903A alumíniumból készült, tömör, CNC technológiával megmunkált, polírozott és eloxált. A fékolaj tartály fedél csavarjaihoz készült három készlet a GIVI honlapján található „MY MOTORCYCLE” fül alatt ellenőrizhető a saját márka és típus kompatibilitása. A tartozékok széles választéka lehetővé teszi, hogy a középső rész a függőleges tengelyen elmozduljon, a felső komponens, amelyet a rubin piros színnel emeltek ki, a vízszintes síkban teszi lehetővé.

Givi S903A

A sorozathoz tartoznak még: az S952B, az S953B, az S954B, az S955B, az S956B és az S957B jelenleg.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes