Kappa KV37 Oregon

A Kappa új nyitott sisakját KV37-nek hívják, és mindjárt három változatban kerül a boltokba. A sisak formája már önmagában nagyon sok motoros számára vonzó lehet, szépen ívelő külső héja, hosszúkás átlátszó plexije, füst színű napszemüvege és széles felső légbeömlője méltán kelti fel a figyelmet.

A funkciók kombinációja hosszabb szezont tesz lehetővé a nyeregben, és ehhez igazán félelmetesen jó árat szabtak.

Kappa KV37 Oregon

Az új KV37-tel a Kappa célja a széles közönség meghódítása, nem csak a városi ingázók számára készítették újdonságukat. A formatervezés járt az élen a fejlesztés során, és a széles szín skálával, valamint szokatlan és egyedi grafikákkal kiegészülve 11 különféle lehetőséget kínál a vásárlóknak.
A KV37 vonzereje nemcsak a kontúrokban rejlik, hanem a műszaki tartalomban is. Ezt a kettőt a Kappa ügyesen, kiegyensúlyozott keverékké kombinálta.

Kappa KV37 Oregon

A hőre lágyuló műanyagból készült héj szorosan követi a motoros fejének körvonalát, elég könnyű,így hosszú távú használatra ideális lehet. A szem és az arc védelme egy különösen hosszú, karcálló plexiből, egy kisebb belső napszemüvegből áll. A nyitott sisakra jellemző légáramlás mellett, széles szellőzőt alakítottak a homlok feletti részen. A sisak hipoallergén, kivehető, mosható bélést kapott.

Kappa KV37 Oregon

Három változatban kapható: Oregon Basic, klasszikus megjelenéssel, az Oregon Zone és az Oregon Twist élénk színekkel és merész grafikával rendelkezik a bevállalósabb motorosoknak. A méretválasztékot úgy alakították, hogy férfiak és nők számára is kínálhassanak megfelelőt a 100 euró alatti áron.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes