Klaszikus, új külsővel – Kawasaki W800

A 773 köbcentis, 48 lóerőt 6.000-es fordulatszámon leadó KAWASAKI W800 új külsővel tér vissza. A klasszikus stílusú kilométer órát és fordulatszámmérőt magába foglaló műszerfalon kis LCD kijelző árulkodik csak a modern időkről.

Ezen a retro motoron kényelmesen lehet utazni egyenes háttal, kétszemélyes ülésén akár utassal is elég helyet találnak a túrázni vágyók.

Kawasaki W 800 – Hepco-Becker

A 18-as küllős kerekek még karakteresebbé teszik a gépet, a két kipufogó hangja a 360 fokos gyújtás eltolásnak köszönhetően egyedi. Az új tank formája szebb és egy literrel nagyobb kapacitású, mint az elődé volt.

Kawasaki W 800 – Hepco-Becker

A Street és a Cafe névre keresztelt modellek csábítanak egy-egy hétvégi kirándulásra. Ha már kiruccanásról esett szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül a Hepco-Becker a típushoz igazított C-Bow tartójáról, és az erre gyorsan felszerelhető táskákról, kofferekről.

Kawasaki W 800 – Hepco-Becker

Aki csak hátsó doboz felszereléséhez keres speciális csomagtartót, annak kínálnak erre megfelelő megoldást. Ha két személlyel vágyna valaki hosszabb útra, annak az oldal tartók és a hátsó doboztartó közös rögzítésére is van ötletük. A bukócső jó szolgálatot tehet váratlan helyzetekben, amikor kár érheti a motort.

Kawasaki W 800 – Hepco-Becker

Az utas lábtartójának áthelyezésével tovább lehet fokozni a kényelmet, és a kapaszkodóval kiegészítve sem esik csorba a motor stílusos megjelenésén.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes