Clover NetStyle

Rendkívül jól szellőző kabát, amit egész nyáron lehet hordani. Az alkalmazkodóképességet segíti, hogy a belső szélálló bélés „be és ki” funkciója négy különféle konfigurációt eredményez. A NetStyle-t két különböző színben kínálják, hölgyeknek egyedi szabással a kifejezetten meleg nyári napokra.

Akik rendszeresen használnak motort vagy robogót, szó szerint úgy fogják jellemezni ezt a kabátot , mint a „friss levegő áramlása”.

Clover NetStyle


A NetStyle az időjárási viszonyok alapján többféle módon használhatja tulajdonosa. A kabát külső része alatti szélálló réteg korlátozza a hideg levegő bejutását, ez hűvös időben jöhet jól. Külön használva a szélálló kabát ideális megoldás sétához vagy kerékpárra.

Clover NetStyle

A NetStyle-t önálló viselése esetén a szélálló kabát elfér a hátsó zsebében. Az összes Clover-ruházatban a részletekben rejlik a tökéletesség. A felhasznált szövet, például a Duratek-4 RipStop műszaki minősége meghatározza a biztonságoz, míg a 3D-s háló összehasonlíthatatlanul puha és kényelmes viseletet biztosít.
A szabványi előírásoknak megfelelő könyök- és vállvédők mellett a háton kialakított zsebbe viselőjének igénye szerinti gerinc protektor kerülhet.

Clover NetStyle

Négy zsebet alakítottak ki a dzseki első részén, az alkar, a mandzsetta és a dzseki alján elhelyezett patentokkal illeszthető a kívánt méretre.
A Clover újdonsága klasszikus feketében és fekete-szürke árnyalatban kapható, ez utóbbinál a színek különbözősége kiemeli a szellőző felületeket.
A NetStyle Lady verziója ugyanazokkal a színkombinációkkal és műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint a férfi modell, a mérettartomány és a szabás változott, hogy jobban megfeleljen a női kontúrnak.

Clover NetStyle

Méretek: S-től XXXL-ig férfi fazonban, és XS-től XL-ig hölgyeknek. A dzsekivel kapcsolatban további információval a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes