Új modellek és technológiák 2020-ra a Harley-Davidsontól

 Az új Harley-Davidson Low Rider S erőteljes stílussal és mindent elsöprő teljesítménnyel bővíti a Harley-Davidson 2020-as modelljeinek sorát, amelynek része a teljesen elektromos meghajtású LiveWire, valamint a mindent felülmúló háromkerekű modell, az új CVO Tri Glide is. Szintén 2020-ban jelenik meg az új H-D Connect, amely egyes Harley-Davidson motorkerékpárok esetében használható előfizetéses mobiltelefonos összeköttetési szolgáltatás. Ezenkívül itt a Reflex Defensive Rider System (RDRS), amely a motorost kontrolláló technológiák egy új együttese kipörgésgátlóval és fejlett blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS-el) rendelkező modellekhez.

A Harley-Davidson számos új modellt, felszerelést és tartozékot kínál a motorosok számára a 2020-as évre, amely mind annak a páratlan képességnek az eredménye, amely segítségével a stílus, a teljesítmény és a technológia olyan különleges elegyeit tudjuk létrehozni, amely a motorozási élményt életreszóló kalanddá varázsolja”, mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson vezető marketing tisztviselője.

Harley-Davidson 2020.


Az új Low Rider S egyesíti a teljesítményt és a megjelenést

Az új Low Rider S motorkerékpár a teljesítményt helyezi az előtérbe, nagy hangsúlyt fektetve az erőre, a fürge menetdinamikára, valamint egyesíti a motoros fejlett technológiájú kontrollját a hagyományos Harley-Davidson karakterjegyekkel. A Softail váz magasfokú irányítását az erőteljes motorozásra hangolt kiváló minőségű felfüggesztési elemek és az izmos Milwaukee-Eight 114 motorblokk teljesítménye teszik feledhetetlenné.

Harley-Davidson 2020.

A partmenti építési területről származó stílusjegyeket emelt kormány, mini fejidom, szólóülés és koromfekete fényezés képviselik.

A Harley-Davidson LiveWire modell: egy merőben új motorozási élmény

A LiveWire egy vadonatúj, teljes mértékben elektromos meghajtású motorkerékpár; amelyet úgy terveztünk, hogy a motoros a technológia egy teljesen új szintjén található, a Harley-Davidson motorkerékpárok kimagasló küllemével és érzetével párosuló, gigateljesítményű motorozási élménnyel gazdagodjon. Tekintve, hogy a LiveWire motorkerékpárt a teljesen elektromos H-D Revelation motor áttétel nélküli nyomatéka hajtja, azonnali gyorsulásra képes mindössze a markolat elfordításával – nincs tengelykapcsoló, se sebességváltás.

Harley-Davidson 2020.

Az akár 158 km-es (98 mérföldes) egy töltéssel megtehető motorozási távolság mellett a teljesítményt a városi közlekedésre optimalizáltuk. Az itt megadott megtehető kilométerszám-becslések a 134/2014. sz. WMTC VII. mellékletének 3.3 függeléke alapján egy teljesen feltöltött akkumulátortól elvárható teljesítménynél, meghatározott körülmények közötti üzemeltetésre vonatkoznak. A ténylegesen megtehető kilométerek a motorozási szokások, a környezeti időjárási, valamint a felszereltségi körülmények függvényében változhatnak. A jelzett távolság a kiválasztható legnagyobb teljesítménnyel és legkisebb újratermeléssel.

Harley-Davidson 2020.

Új technológia

A H-D Connect szolgáltatás egy előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosít meghatározott Harley modellek esetében, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy motorjukkal a Harley-Davidson App (nem minden országban elérhető) legújabb verzióját működtető okostelefon segítségével maradhassanak kommunikációban. A H-D Connect szolgáltatás lehetővé teszi a motorosok számára, hogy a motorkerékpárra távolról is rá tudjanak kapcsolódni és láthassák a járműre vonatkozó legfontosabb állapotinformációkat.

Harley-Davidson 2020.

Az alkalmazáson keresztül figyelmeztetéseket kaphatnak a jármű megpiszkálásáról vagy segítséget kaphatnak ellopott jármű esetén.

A Reflex Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesítménye és a gyorsulás, lassítás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese. Az RDRS funkciói alapfeleszereltségnek számítanak a 2020-as LiveWire, Trike, CVO és valamennyi Touring modellen (kivéve az Electra Glide Standard és Road King modellek esetében).

Harley-Davidson 2020.

Új lehetőségek a Road Glide Limited és Touring modelleknél

Az új Road Glide Limited modell 2020-ban a Road Glide Ultra helyébe lép, és új kiváló minőségű luxus túrafunkciókat kínál, mint például a festett halszálka mintázat, ragyogó fényezésű belső fejidomburkolat, fűtött markolatok, Slicer II Contrast Bright kerekek, valamint a tankon, az első és a hátsó sárvédőn található medálok. A Road Glide Limited hosszútávú motorozásra tervezett kétüléses túramotor jellegzetes aerodinamikát biztosító Road Glide cápaorrú fejidommal, hármas osztott áramlású szellőzővel, amely korlátozza a motorost érő sisak-turbulenciát.

Model Year 2020 Asset Capture Production MY20.

Az alapfelszerelésű Milwaukee-Eight 114 motorblokk sima, erős túramotor-teljesítményt biztosít, míg a kettős Daymaker LED fényszórók kivételesen jó látási viszonyokat teremtenek éjszaka.

A kiváló minőségű Touring felfüggesztés könnyen állítható hátsó rugóstag előfeszítést kínál a sima, magabiztos motorozáshoz. Az ABS-el ellátott Reflex elektronikusan összehangolt fékek biztonságos fékezési teljesítményt tesznek lehetővé. A színes érintőképernyős Boom! Box GTS infotainment rendszer navigációs, kommunikációs és szórakoztatóelektronikai lehetőségek tárházát kínálja.

Harley-Davidson 2020.

A 2020-as Ultra Limited és Road Glide Limited modellek új Black Finish opciója közvetlenül a gyárban kidolgozott vészjóslóan koromfekete kinézetet biztosít e modellek számára. A Black FInish csomag az alábbiakat tartalmazza: Slicer II öntött alumínium kerekek Gloss Black fényezéssel, üzemanyagtartály, első és hátsó sárhányó medál Gloss Black belsővel és Charcoal szegéllyel, Gloss Black porfesték-bevonatú hajtáslánc, borítások és kipufogó, valamint fekete Tour-Pak csomagtartó-zsanérok, reteszek és rács, fekete konzol, lábtartók, kormány, mérőműszer-szegélygyűrűk, kézi kezelőszervek, tükrök és lábtartók, fekete LED Daymaker fényszóró, szegélygyűrű és LED ködlámpák (csak az Ultra Limited esetében), fekete teleszkóp alsó szár, villaborítások, bukócső és oldaltáska-védők.

A CVO modell: A Harley-Davidson stílus és dizájn legfelső foka

Az új CVO Tri Glide modell teljessé teszi a CVO Limited és a CVO Street Glide modellek sorát a 2020-as limitált gyártású extra kiváló minőségű CVO motorkerékpárok portfoliójában.

Harley-Davidson 2020.

A CVO modellek, amelyeket a legkifinomultabb vásárlók számára kínálnak szemkápráztató fényezést, fejlett technológiát, exkluzív alkotóelemeket kínál, nagy figyelmet fordítva a részletekre, amely már-már a megszállottság határait feszegeti. A gyári minőségi előírások szerint legyártott és összeszerelt modellek mindegyikét a Harley-Davidson garanciájával adják át. A Milwaukee-Eight 117 motorblokk, amely a H-D gyárból kikerülő legnagyobb hengerűrtartalmat és teljesítményt jelenti, kizárólag a CVO modellekhez kapható.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes