Glemseck 101 – 2019

Ezen a hétvégén rendezik meg 14. alkalommal a Glemseck101 találkozót, amire egész Európából érkeznek az egyedi motorépítők. A Stuttgart melletti rendezvényre a Honda németországi kereskedői is készülnek, összesen hét modellt állítanak ki, természetesen Honda alapokra támaszkodva. A kínálatban lesz klasszikus CB750 és egyedi kiadású CB1000R is.

További érdekesség, hogy Alex Polita és Conor Cummins ember az ember ellen versenyeznek majd vasárnap a nyolcad mérföldes gyorsulási versenyen, hogy a győztes a „Sprint International“ keretei között képviselje a márkát. Természetesen emellett az érdeklődők teszt vezetésen próbálhatják ki az aktuális modelleket.

Honda CB1000R Limited Edition – Glemseck 101

A Glemseck101 14. alkalommal kerül megrendezésre, és több, mint tízezer látogatóra számítanak egész Európából. Ezek után nem lehet kérdés, hogy a Honda nem hibázhat, a teszt vezetés mellett sok más programot is kínál a remélhetőleg szép időben zajló késő nyári fesztiválon. Hagyomány, hogy nyolcad mérföldön gyorsulási versenyt rendeznek szombaton, ahol az országúti versenyzés legendája Conor Cummins és a szupersport versenyző Alex Polita állnak majd rajthoz. Mindketten különleges CB1000R motoron ülnek majd a korábbi versenypálya start vonalánál. Polita Hondáját Yokozuna névre keresztelték, Cummins-é R-adical néven fut. Az időmérő 17:45-kor kezdődik, és a leggyorsabb másnap 13:15 perckor áll ismét rajthoz a nemzetközi mezőnyben. A verseny mellett az átépített motorok szerelmeseinek is lesz látnivaló, CB750-Starrider és CB1000R Limited Edition mellett még öt csemegét tartogat a Honda az ínyenceknek.

Honda Motoism CB750 Starrider – Glemseck 101

A Conor Cummins CB1000R-Custom és Alex Polita CB750 átépítését a müncheni Umbau-Schmiede Motoism készítette, mellettük még négy kereskedő hozza el CB1000R átépítését Stuttgartba. Nem csak a kalóz filmek ihlette „Captain Black“, hanem a Honda 60 éves verseny történelmének emléket állító motor is megcsodálható. Kétkerekű megvalósult álom a „Dream“ és a „Monoposto“ kiállítva a múlt és a jelen látható együtt. Szombat este a Honda Deutschland közösségi oldalain lesz látható, hogy ki nyerte az épített motorok versenyét. További információk a motorokról és a rendezvényről:

https://www.facebook.com/HondaMotoDeutschland/

https://www.glemseck101.de/

https://www.instagram.com/Hondamotorrad_de/

https://www.motoism-customs.com/

Szöveg: Buny

Kép: Honda Deutschland

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes