Utazás három kerékkel – Givi kiegészitők Nikenre

Megfelel-e ez a forradalmi Yamaha a túra motorosoknak? A GIVI úgy gondolja, igen. Végül is a GIVI-t mindig vonzotta az innováció, és a Yamaha által létrehozott motor intuíciót adott, amikor 2019-ben piacra dobták a GT verziót. A Niken kialakította saját piaci szegmensét, és mára a pozitív vélemények vannak többségben műszaki megoldásaival kapcsolatban.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a háromkerekű motor dinamikus kezelhetősége összehasonlítható a sportmotorokéval, különösen a kanyar vételek terén. De a GIVI előre tekintőbb, és speciális utángyártott kiegészítőket hozott létre a túrajellemzők javítása érdekében.

Yamaha Niken – Givi

Bár a GIVI a GT gyári kiadásával nem kíván versenyre kelni, de a „meztelen” modell sport-túra átalakítására vannak javaslataik, a tulajdonos elképzeléseinek megvalósítása érdekében.
Az SR2143 hátsó tartó segítségével bármilyen MONOKEY vagy MONOLOCK doboz felszerelhető a megfelelő sorozatú platni felhasználásával (M5, M7, M8A, M8B, M9A vagy M9B Monokey, majd M5M vagy M6M Monolock). Ha valaki mellőzné a dobozt, érdekes alternatíva az EX2M eloxált alumínium lemez, amely elegáns alapként szolgál kicsi vagy nagy puha zsák rögzítésére. Az oldal konzol „gyorskioldású” PLXR2143, ehhez a GIVI futurisztikus V35, és a vadonatúj V37 MONOKEY SIDE dobozai illenek legjobban.

Yamaha Niken – Givi

A Nikenen tanktáskával tovább növelhető a poggyász kapacitás, a legelőnyösebbek a Tanklock és / vagy a TanlockED modellek. Ezek a táskák egyszerű kattintással a tanksapkára szerelt gyűrűre rögzíthetők. A Niken esetében a karima kód BF05.
A szél elleni védelem fokozása érdekében a D2144ST átlátszó plexi jelenthet megoldást, megnövelt magassággal (58 x 59 cm) a gyári helyett,  rögzítéséhez speciális D2143KIT szerelőkészlet szükséges. A Niken GT-n nincs szükség speciális szerelőkészletre, mert a gyári tartókat lehet használni a felszereléshez.
Teljesen megbízható oldalállványt keres? Az ES2122 a megfelelő választás, ez egy speciális tartó alumíniumból és rozsdamentes acélból, amely szélesebb felületen biztosít érintkezést a talajjal.
Különféle kommunikációs és navigációs eszközök rögzítésére a műszerfal környékén az alábbi alternatívákat kínálja az olasz gyártó:
A szélvédő mögött felszerelt FB2143 tartóra az S920L és M intelligens klippek kerülnek, valamint az S902A tartozékot (kivéve a GT modellt), amellyel a GIVI S952B, S953B, S954B, S955B, S956B, S957B okostelefon és navigációs tokok csatlakoztathatók.

Yamaha Niken – Givi

Egy alternatív rendszer, ami két rögzítési módot biztosít: az első 01SKIT elnevezésű, és a kormányon lévő tartókra van felszerelve, amivel a Smart Bar S900A (univerzális eszköztartó rúd), és a Smart Mount S901A rögzíthető. Ez utóbbira csatlakozhat az SGZ39SM konzol, amely a Garmin ZUMO műholdas navigációk összes verziójával kompatibilis, vagy a TomTom Rider-hez az STTR40SM kódnevű kiegészítőt kell megvásárolni. A Niken tulajdonosoknak lehetősége van arra is, hogy a műszerfal jobb oldalán található fékfolyadéktartály fedelének rögzítési pontjait kihasználva helyezzék el a mobiltelefont vagy a műholdas navigációt. Ebben az esetben a szükséges kiegészítő a 02VKIT és a Smart Mount RC S903A.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes